Κεδίκογλου: «Γίνεται πράξη η εξαγγελία για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κεδίκογλου: «Γίνεται πράξη η εξαγγελία για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας...» (ΦΩΤΟ)

Όπως τονίζει σε γραπτή του δήλωση στο EviaZoom.gr ο Ευβοιώτης Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου:

«Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο εκσυγχρονισμού της ιχθυόσκαλας Χαλκίδας σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ.

Πρόκειται για την υπογραφή ένταξης της Πράξης: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (e-ιχθυόσκαλα)» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020.

Το έργο αφορά στην ηλεκτρονικοποίηση και αναβάθμιση των διαδικασιών λειτουργίας της ιχθυόσκαλας Χαλκίδας μέσω της υλοποίησης ενός Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Ιχθυοσκαλών (ΟΠΣΔΙ) με στόχο τη διαχείριση και εποπτεία της διακίνησης, εμπορίας και διάθεσης αλιευμάτων στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται η εκπόνηση της τεχνικής μελέτης για την αναβάθμιση-συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA