Κεντρικό Θέμα ξανά η Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο που πρέπει να παρέμβει άμεσα: «Σε επικίνδυνη ζώνη το Κράτος Δικαίου, δημοσιογράφοι συλλαμβάνονται και δολοφονούνται, υπάρχει διαφθορά και οργανωμένο έγκλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κεντρικό Θέμα ξανά η Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο που πρέπει να παρέμβει άμεσα: «Σε επικίνδυνη ζώνη το Κράτος Δικαίου, δημοσιογράφοι συλλαμβάνονται και δολοφονούνται, υπάρχει διαφθορά και οργανωμένο έγκλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κεντρικό Θέμα ήταν ξανά η Ελλάδα την Πέμπτη (30-03-2023) στο Ευρωκοινοβούλιο, το οποίο πρέπει να παρέμβει άμεσα στη χώρα μας για τα όσα γίνονται, τα οποία ωχριούν μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν ακόμα και σε χώρες εκτός Ευρώπης που επικρατεί δικτατορία και χούντα όπως σε Τουρκία και Βόρεια Κορέα...

Συγκεκριμένα η αρμόδια εισηγήτρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «PEGA», Σοφί Ιν’τ Φελντ τόνισε τα εξής στην ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο:

«Το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα είναι σε επικίνδυνη ζώνη. Το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα δυστυχώς έχει συρρικνωθεί... Όταν υπονομεύεται όλοι πληρώνουν το τίμημα. Όλοι οι πολίτες... Στην Ελλάδα δημοσιογράφοι συλλαμβάνονται και δολοφονούνται, στην Ελλάδα υπάρχει διαφθορά και οργανωμένο έγκλημα... Στην Ελλάδα έχουμε κατασκοπευτικό λογισμικό για πολιτικούς σκοπούς, κ.α.»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA