Κούγιας κατά πάντων στην εκπομπή του Ευαγγελάτου: «Μ@λ@κας ο ιατροδικαστής Λέων, κλαρινογαμπρός ο δικηγόρος Παπαδόπουλος...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κούγιας κατά πάντων στην εκπομπή του Ευαγγελάτου: «Μ@λ@κας ο ιατροδικαστής Λέων, κλαρινογαμπρός ο δικηγόρος Παπαδόπουλος...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός ελέγχου εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (21-03-2023) ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας στον αέρα της εκπομπής του MEGA, «LIVE NEWS», με αφορμή τον σχολιασμό του Νίκου Ευαγγελάτου που χαρακτήρισε «αρσενικό Πισπιρίγκο» τον ψυχάκια 62χρονο απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας που κλειδώθηκε με τα παιδιά του μέσα στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου με σκοπό να ...να τα σκοτώσει με αυτό τον τρόπο...

Ο Αλέξης Κούγιας αρχικά είπε:

«Έχετε καταλάβει ότι μια ποινική δίωξη δεν σημαίνει τίποτα; Έχετε αναγάγει τους εισαγγελείς ότι βγάζουν δικαστική απόφαση. Οφείλετε να ενεργείτε με βάση το νόμο. Αν οι άλλοι δικηγόροι το ανέχονται, εγώ δεν το ανέχομαι...» και στη συνέχεια τόνισε για τον Ιατροδικαστή Λέων:

«Βγαίνει ο άλλος ο μ@λ@κας που πάει να γίνει δήμαρχος Μαγκουφάνας...», ενώ αναφέρθηκε και στον προηγούμενο δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε «κλαρινογαμπρό».

Απαντώντας παράλληλα στα περί εισαγγελικής πρότασης, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως:

«Ότι είναι ο εισαγγελέας είναι κι ο δικηγόρος. Λέει τη γνώμη του ο ένας, λέει τη γνώμη του και ο άλλος...» 

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA