Λάρισα: Διασύρθηκε σε απευθείας μετάδοση ο εξαφανισμένος Υφυπουργός Μεταφορών που έλεγε ότι δήθεν λειτουργεί η τηλεδιοίκηση και οι εργαζόμενοι τον διέψευδαν (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΕΛΟΠΥ
 

Λάρισα: Διασύρθηκε σε απευθείας μετάδοση ο εξαφανισμένος Υφυπουργός Μεταφορών που έλεγε ότι δήθεν λειτουργεί η τηλεδιοίκηση και οι εργαζόμενοι τον διέψευδαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε μαθήματα από τον παραιτηθέντα Υπουργό του Κώστα Καραμανλή - Και όμως αυτός ο τύπος παραμένει και σήμερα Υφυπουργός Υποδομών...

Μία ιδιαίτερα άβολη στιγμή έζησε την Τρίτη (21-03-2023) ο εξαφανισμένος Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος ο οποίος αποφάσισε να πάει άρον άρον στη Λάρισα για να δείξει ότι δήθεν λειτουργεί το «κέντρο τηλεδιοίκησης». Ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους δηλαδή, που αποκάλυψαν LIVE ότι δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση στη Λάρισα.

Όπως είπε ο Σταθμάρχης Λάρισας, η τηλεδιοίκηση σταμάτησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2019, προκαλώντας την αμηχανία του Υφυπουργού Μεταφορών.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ούτε εντός της Βουλής ούτε εκτός της Βουλής να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία. Για αυτό είμαστε σήμερα εδώ στο σταθμαρχείο Λάρισας να δείξουμε ότι αυτός ο πίνακας, το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί και λειτουργούσε και την νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε..», τόνιζε με ζήλο.

Καταπέλτης ήταν ο σταθμάρχης Λάρισας που πήρε τον λόγο και είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί».

Μαζί του φυσικά δεν μπορούσαν να μην ασχοληθούν και οι «Ράδιο Αρβύλα»...

Καμαρώστε τον Υφυπουργό Υποδομών στα ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν:

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα