Νέες αποκαλύψεις - Παρουσία και αστυνομικών η κτηνωδία στον Ωρωπό: «Την έσωσαν…» - Έξαλλος ο Παπαδάκης με τις ντροπιαστικές δηλώσεις της δικηγόρου του ενός νοσηλευτή (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέες αποκαλύψεις - Παρουσία και αστυνομικών η κτηνωδία στον Ωρωπό: «Την έσωσαν…» - Έξαλλος ο Παπαδάκης με τις ντροπιαστικές δηλώσεις της δικηγόρου του ενός νοσηλευτή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έφτανε η απάνθρωπη αντιμετώπιση που έτυχε η 70χρονη από τον Ωρωπό από δύο νοσηλευτές που διακρίνονται να την βρέχουν γυμνή με λάστιχο σε πιλοτή, ήρθε και η δικηγόρος ενός εκ των μελών του ασθενοφόρου, ονόματι Βάσω Πανταζή, η οποία μιλώντας το πρωί της Τρίτης (07-03-2023) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», είπε, άκουσον άκουσον, ότι οι δύο νοσηλευτές δεν έπλυναν την ηλικιωμένη στην πυλωτή (!) και αφού αναρωτήθηκε "ποιο ποινικό αδίκημα έγινε;" συνέχισε λέγοντας πως δεν έγινε κάποιο μαρτύριο και ότι αντίθετα κατά την ίδια την έσωσαν την ηλικιωμένη γιατί όπως, είπε, η ηλικιωμένη "ζούσε σε ένα σπίτι – υγειονομική βόμβα" για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα...

Όπως αποκάλυψε η ίδια μάλιστα, το ντροπιαστικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε μάλιστα παρουσία αστυνομικών και μέλους της δημοτικής αρχής κάτι εγείρει πολύ σοβαρά ερωτήματα τόσο για τον Δήμαρχο Ωρωπού, Γιώργου Γιασημάκη που έκανε τον ανήξερο και διέταξε μάλιστα, ΕΔΕ, όσο και για την ΕΛ.ΑΣ οποία καλείται άμεσα να δώσει απαντήσεις, καθώς και οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν ως θεατές το αποτρόπαιο θέαμα.

Όπως είναι φυσικό οι συνολικές δηλώσεις της προκάλεσαν και την οργή του Γιώργου Παπαδάκη που δεν πίστευε αυτά που άκουγε, όπως και η συμπαρουσιάστρια του, Μαρία Αναστασοπούλου:

«Έγινε μπροστά και παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας; όλοι τότε είναι για μένα υπόλογοι... Το γεγονός ότι έχουμε μία γυναίκα σε κοινή θέα τσιτσίδι στην πυλωτή ενός σπιτιού με νερό υπό πίεση από μάνικα και την βρέχουν με νερό με πίεση συνυπεύθυνοι είναι και τα μέλη του πληρώματος, συνυπεύθυνη είναι και η δημοτική αρχή, συνυπεύθυνη είναι και η αστυνομία ακόμα και εσείς και εγώ αν ήμουν μπροστά... Θα ανεχόσασταν εγώ και εσείς να υποστεί αυτό μαρτύριο αυτή η γυναίκα, η οποία έχει και ψυχικά προβλήματα;... Ως γυναίκα και ως άνθρωπο δεν σας προσβάλλει;», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδάκης στην δικηγόρο, με την Μαρία Αναστασοπούλου να λέει επίσης στην δικηγόρο:

«Εγώ αισθάνομαι ντροπή κ.Πανταζή γι΄αυτό που λέμε στην τηλεόραση, καταλαβαίνω ότι είστε δικηγόρος αλλά υπερβαίνετε τα εσκαμμένα...»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ:

Υπενθυμίζεται ότι ποινική προκαταρκτική έρευνα μετά τις εικόνες της ντροπής που είδαν το φως τη δημοσιότητας με το πλήρωμα του δημοτικού ασθενοφόρου να πλένει με το λάστιχο, γυμνή σε πυλοτή μια ηλικιωμένη γυναίκα πριν να την παραλάβει, διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος.

Υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου είναι ο ένας από τους δυο νοσηλευτές. Αυτό αναφέρει σε σχετικά ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας διευκρινίζοντας ότι το συγκεκριμένο πλήρωμα αφορά σε ιδιωτικό ασθενοφόρο που δεν σχετίζεται με το ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο ο ένας από τους δύο ιδιωτικά εργαζόμενους προκύπτει ότι παράλληλα είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου.

Ως εκ τούτου, παρόλο που η πράξη του έχει γίνει στο πλαίσιο του ιδιωτικού έργου άσχετα από τα υπαλληλικά του καθήκοντα, λόγω της απαξίας της πράξης του τίθεται με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη άμεσα σε αργία και κινείται η διαδικασία απόλυσης του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA