Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 74-76: Τον κέρδισε για 12η συνεχόμενη φορά - Το φάουλ που ζήτησαν οι «πράσινοι» στην τελευταία φάση του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 74-76: Τον κέρδισε για 12η συνεχόμενη φορά - Το φάουλ που ζήτησαν οι «πράσινοι» στην τελευταία φάση του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός το έκανε ξανά την Κυριακή (19-03-2023)...

Πέρασε για 6 σερί φορά από το ΟΑΚΑ κερδίζοντας με 74-76, φτάνοντας τις 12 διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρώτη θέση της Basket League και μάλιστα αήττητος.

Το φάουλ που ζήτησαν οι «πράσινοι» στην τελευταία φάση του αγώνα...

Ο Γουίλιαμς πήγε για την διείσδυση με τον Φαλ να βγάζει την άμυνα, όμως στη συνέχεια ο Φαλ έχει χτυπήσει το χέρι του Παπαγιάννη (0.7 για τη λήξη της αναμέτρησης). Σε εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός είχε συμπληρώσει πέντε ομαδικά φάουλ στην περίοδο, άρα ο Έλληνας σέντερ θα σούταρε δύο βολές και θα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι διαιτητές πήγαν στο instant replay για να δουν τη φάση, αλλά δεν είχαν το δικαίωμα να δώσουν φάουλ (δεν γινόταν σύμφωνα με τον κανονισμό), παρα μόνο να τσεκάρουν σε ποιον θα έπρεπε να πάει η κατοχή. Και η κατοχή δόθηκε στον Ολυμπιακό.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA