Παραμένει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης μετά τις «συγγνώμες» στον Τσίπρα - Πυρά από τη ΝΔ: «Ο Πολάκης ήταν και είναι το άλλο πρόσωπο του Τσίπρα...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραμένει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης μετά τις «συγγνώμες» στον Τσίπρα - Πυρά από τη ΝΔ: «Ο Πολάκης ήταν και είναι το άλλο πρόσωπο του Τσίπρα...» (ΦΩΤΟ)

Παραμένει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Παύλος Πολάκης, με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, που συνεδρίασετο Σάββατο (18-03-2023)...

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ έλαβε υπόψη τηνεπιστολή του βουλευτή, «στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητώντας συγγνώμη».

Η επιστολή Πολάκη προς την Πολιτική Γραμματεία και την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ: 

Ακολούθως σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ -  ΠΣ και απέστειλε στο EviaZoom.gr τονίζει τα εξής:

«Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις. Η δημόσια στάση, οι παρεμβάσεις και δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουν να υπηρετούν τον κοινό στόχο για τη νίκη στις εκλογές και τη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Νωρίτερα, μετά και την επιστολή «συγγνώμης» του Παύλου Πολάκη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει:

«Η γενναία αυτοκριτική μας κάνει να επανεκτιμήσουμε. Σήμερα η ημερήσια διάταξη δεν είχε τα θέματα της εσωτερικής μας λειτουργίας. Η επιστολή του συντρόφου Πολάκη όμως μας καλεί να τα συζητήσουμε. Μας αναγκάζει θα έλεγα να επανεκτιμήσουμε και τις αρχικές μας προθέσεις, γιατί είναι πράγματι μια επιστολή γενναίας αυτοκριτικής»

Με αφορμή την επιστροφή του Πολάκη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση στο EviaZoom.gr: 

«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, αποδείχθηκε  για άλλη μια φορά, ότι ο “πολακισμός” είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές. Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA