Ρωσίδα Κατάσκοπος: Το σπίτι που διέμενε στο Αλιβέρι η «Μαρία Τσάλλα» και η φωτογραφία στην ελληνική πλαστή ταυτότητα που της εξέδωσε το Α.Τ. Αλιβερίου - Νεκρός ένας από τους δικηγόρους που την βοηθούσε... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ρωσίδα Κατάσκοπος: Το σπίτι που διέμενε στο Αλιβέρι η «Μαρία Τσάλλα» και η φωτογραφία στην ελληνική πλαστή ταυτότητα που της εξέδωσε το Α.Τ. Αλιβερίου - Νεκρός ένας από τους δικηγόρους που την βοηθούσε... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Βρωμάει και ζέει» η υπόθεση της Ρωσίδας κατασκόπου, ονόματι Ιρίνα Αλεξάντροβα Σμίρεβα, η οποία αλώνιζε και ήταν με πλαστά έγγραφα δημότισσα στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου με το ψεύτικο ονοματεπώνυμο «Μαρία Τσάλλα», το οποίο αναγραφόταν και στην πλαστή ταυτότητα που της έβγαλε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου...

Είναι βέβαιο πως ότι έκανε στην Εύβοια και στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου έγινε με την βοήθεια συνεργών (δικηγόρων και επίορκων δημόσιων λειτουργών), με αντάλλαγμα μεγάλα χρηματικά ποσά και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, εκτός από την Ελλάδα, όπου υπάρχει κράτος δικαίου, αυτά τα άτομα θα τα εντόπιζαν και θα πήγαιναν φυλακή. Επίσης η 32χρονη Ρωσίδα έχει φύγει από τον Ιανουάριο από την Ελλάδα οπότε "πιάσ' το αυγό και κούρεφ' το", όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, όσοι τα αρπάξανε, τα αρπάξανε... δηλαδή.

Δείτε ΕΔΩ το προηγούμενο δημοσίευμα για την υπόθεση.

Η φωτογραφία στην ελληνική πλαστή ταυτότητα που της εξέδωσε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου:

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί από την εκπομπή του MEGA, «LIVE NEWS», το σπίτι στο οποίο διέμενε στο Αλιβέρι η Ρωσίδα «Μαρία Τσάλλα». Το σπίτι φέρεται να ανήκε σε γυναίκα η οποία έχει φιλικές σχέσεις με Ευβοιώτη δικηγόρο που βοήθησε την Ρωσίδα κατάσκοπο (σ.σ. και φυσικά δεν ήταν ο μοναδικός), ενώ δεν υπήρχε και συμβόλαιο μίσθωσης.

Παράλληλα, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε νέες αποκαλύψεις την Δευτέρα (20-03-2023) σχετικά με το κατασκοπευτικό θρίλερ.

Όπως αποκάλυψε υπήρχε και ένας άλλος δικηγόρος όπου σύμφωνα με τα στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών δέχθηκε να υλοποιήσει το σχέδιο ελληνοποίησης της Μαρίας Τσάλλα και λειτουργούσε σαν φορολογικός αντιπρόσωπος της. Ο εν λόγω δικηγόρος έχει γραφείο στην Ιπποκράτους, έχει ρωσική καταγωγή και ανήκε σε έναν ελληνορωσικό σύνδεσμο.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος φαίνεται να έχει λειτουργήσει ως σύνδεσμός ανάμεσα στην Μαρία Τσάλλα με τον δικηγόρο από το Αλιβέρι και είναι φαίνεται να είναι φορολογικός αντιπρόσωπος  σε άλλα 22 με 23 άτομα με καταγωγή από το πρώην Ανατολικό μπλοκ.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος από την Αθήνα σήμερα είναι νεκρός, συγκεκριμένα απεβίωσε πριν από δύο χρόνια.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Μαρίας Τσάλλα, αυτή που επικαλείται η κατάσκοπος, εμφανίζεται να έχει γεννηθεί το 1969 και να έχει πεθάνει από το 2013...

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA