Τσίπρας από Λιβαδειά: «Λίγες βδομάδες υπομονής έμειναν, στις 21 του Μάη έρχεται η μεγάλη αλλαγή χωρίς δεύτερες εκλογές...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τσίπρας από Λιβαδειά: «Λίγες βδομάδες υπομονής έμειναν, στις 21 του Μάη έρχεται η μεγάλη αλλαγή χωρίς δεύτερες εκλογές...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Στερεά Ελλάδα περιοδεύει την Τρίτη (28-03-2023) ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας και συγκεκριμένα σε περιοχές της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας...

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για την προκήρυξη των Εθνικών εκλογών για τις 21 Μαΐου 2023, που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο (δείτε ΕΔΩ), την ώρα που βρισκόταν στη βροχερή Λιβαδειά.

Ακολούθως ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την ακόλουθη δήλωση τονίζοντας με νόημα:

«Λίγες βδομάδες υπομονής έμειναν και η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος έρχεται... Στις 21 του Μάη οι πολίτες θα επιστρέψουν τον λογαριασμό που δεν βγαίνει στη κάλπη. Και την επόμενη κιόλας μέρα χωρίς δεύτερες εκλογές και περιπέτειες μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης της πατρίδας μας, της ανάταξης της οικονομίας, της στήριξης της κοινωνίας...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA