Χαλκίδα - Καταγγελία Πολιτών: «Έβρεξε» ξανά σοβάδες στο κέντρο της πόλης! - «Από τύχη ζούμε με την Βάκα Δήμαρχο και δεν έχουμε άλλους νεκρούς...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Καταγγελία Πολιτών: «Έβρεξε» ξανά σοβάδες στο κέντρο της πόλης! - «Από τύχη ζούμε με την Βάκα Δήμαρχο και δεν έχουμε άλλους νεκρούς...» (ΦΩΤΟ)

Θέμα χρόνου ήταν να ξαναγίνει αυτό στο κέντρο της Χαλκίδας, μία πόλη που έχει μετατρέψει ο Δήμος Χαλκιδέων σε απόλυτη «μπανανία» και από τύχη δεν έχουν αυξηθεί οι νεκροί πολίτες του Δήμου Χαλκιδέων επί θητείας της δημοτικής αρχής της Ελένης Βάκα...

Όπως συνέβη και στις 19 Ιανουαρίου 2023 (δείτε ΕΔΩ) έτσι και το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2023 «έβρεξε» ξανά σοβάδες στο κέντρο της πόλης, αυτή την φορά στην οδό Λυκόφρωνος, από ένα από τα εκατοντάδες ετοιμόρροπα κτίρια του Δήμου Χαλκιδέων που έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Όπως καταγγέλουν πολίτες - αναγνώστες του EviaZoom.gr:

«Εκείνη την ώρα περπατούσαμε με τα παιδιά μας στο πεζοδρόμιο και σωθήκαμε από τύχη καθώς οι σοβάδες έπεσαν στα παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα, Από τύχη ζούμε με την Βάκα Δήμαρχο και δεν έχουμε άλλους σοβαρά τραυματίες και νεκρούς όπως συνέβη στο Ληλάντιο που πνίγηκαν άνθρωποι επειδή δεν είχαν καθαρίσει τον ποταμό του Λήλα και συνεχίζουν να έχουν τα μούτρα και κυκλοφορούν...»

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA