ΑΣΟΕΕ: Τον γύρο του κόσμου κάνει το ΒΙΝΤΕΟ! Η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης από αστυνομικό έξω από το Πανεπιστήμιο Αθηνών - Πυροβόλησε 4 φορές και σημάδευε κόσμο και παιδιά με το όπλο του - Από τύχη δεν υπήρξε νεκρός - Συνελήφθη για τα μάτια του κόσμου ο αστυνομικός και αφέθηκε αμέσως ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΣΟΕΕ: Τον γύρο του κόσμου κάνει το ΒΙΝΤΕΟ! Η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης από αστυνομικό έξω από το Πανεπιστήμιο Αθηνών - Πυροβόλησε 4 φορές και σημάδευε κόσμο και παιδιά με το όπλο του - Από τύχη δεν υπήρξε νεκρός - Συνελήφθη για τα μάτια του κόσμου ο αστυνομικός και αφέθηκε αμέσως ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο σοκ από την ανεξέλεγκτη επικίνδυνη αυθαιρεσία των σερίφηδων - αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (05-04-2023) έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), όπου ένας αστυνομικός μέσα από περιπολικό που κινούνταν στη Πατησίων δεν δίστασε να πυροβολήσει 4 φορές, μέρα μεσημέρι, την ώρα που διαδήλωναν νεαροί έξω από το Πανεπιστήμιο και από τύχη οι σφαίρες του αστυνομικού δεν σκότωσαν κάποιον νεαρό διαδηλωτή, φοιτητή η περαστικούς, διερχόμενους πεζούς και οδηγούς...

Η ατιμωρησία των αστυνομικών στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο... 

Σε οποιαδήποτε άλλη φυσιολογική χώρα όπου επικρατεί Δικαιοσύνη ο εν λόγω αστυνομικός θα ήταν σιδηροδέσμιος ήδη σε κάποιο μπουντρούμι και θα είχε τεθεί ήδη εκτός ΕΛ.ΑΣ. Στην Ελλάδα όμως του 2023 συνελήφθη μεν, -για τα μάτια του κόσμου-, και λίγο αργότερα αφέθηκε αμέσως ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα. Άραγε αν στη θέση του αστυνομικού ήταν ένας πολίτης θα έπραττε το ίδιο ο συγκεκριμένος Εισαγγελέας όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοι του δικαστικοί λειτουργοί που συγκαλύπτουν τους σερίφηδες της ΕΛ.ΑΣ;;; Φυσικά και όχι είναι η απάντηση! Θα τον είχαν βάλει ήδη φυλακή και θα του φόρτωναν ολόκληρο τον ποινικό κώδικα.

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ, παρά την γνωστή προπαγάνδα της, παραδέχεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι είχε δοθεί εντολή από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ να μην περάσει κανένα περιπολικό από την Πατησίων, μία εντολή που έγραψαν στα ...παλιά τους τα παπούτσια ο εν λόγω αστυνομικός και οι συνάδελφοι του αστυνομικοί...

Τι υποστήριξε ο αστυνομικός που πυροβόλησε μόλις συνελήφθη:

«Ένιωσα φόβο και τους προειδοποίησα ότι θα πυροβολήσω. Όταν τους είδα να έρχονται πάλι κατά πάνω μου, είπα ότι θα με σκοτώσουν...»

Τον γύρο του κόσμου κάνει το συμβάν με τους πυροβολισμούς του αστυνομικού...

Μάλιστα στο ΒΙΝΤΕΟ που έδωσε στη δημοσιότητα το κινεζικό μέσο ενημέρωσης CGTN φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αστυνομικός μετά τους πυροβολισμούς που ρίχνει, στρέφει το όπλο του και κατά του κόσμου επειδή δέχτηκε αργότερα το περιπολικό επίθεση με πέτρες από εξοργισμένους νεαρούς... έπειτα και από τους πυροβολισμούς που ακολούθησαν.

Στη συνέχεια ο αστυνομικός με το ένα χέρι κρατάει το όπλο και με το άλλο το τιμόνι και επιταχύνει και φεύγει από το σημείο σαν τον κλέφτη.

ΔΕΙΤΕ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA