Με αφορμή και την ανάληψη καθηκόντων του νέου Διοικητή: Επίσκεψη Μίνας Γκάγκα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, συνοδευόμενη από Κεδίκογλου και Σερέτη - Συνομίλησαν και με ασθενείς... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Με αφορμή και την ανάληψη καθηκόντων του νέου Διοικητή: Επίσκεψη Μίνας Γκάγκα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, συνοδευόμενη από Κεδίκογλου και Σερέτη - Συνομίλησαν και με ασθενείς... (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή και την ανάληψη καθηκόντων του Κώστα Χροναίου ως νέος Διοικητής στο Νοσοκοκομείο Χαλκίδας η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε την Παρασκευή (07-04-2023) το Νοσοκομείο Χαλκίδας, συνοδευόμενη από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σίμο Κεδίκογλου και τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Φώτη Σερέτη...

Η επίσκεψη ξεκίνησε με σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κώστας Χροναίος, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, οι Διευθύντριες Διοικητικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο Υποδιευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας καθώς επίσης ο Πρόεδρος και μέλη του Σωματείου Εργαζομένων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης η Αναπληρώτρια Υπουργός ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, η Αναπληρώτρια Υπουργός μαζί με τον Σίμο Κεδίκογλου και τον Φώτη Σερέτη επισκέφθηκαν όλα τα Τμήματα και τις Κλινικές του Νοσοκομείου, τα εργαστήρια, τα χειρουργεία, συνομίλησαν με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για τις υπηρεσίες που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και εξακολουθούν να προσφέρουν. Συνομίλησαν ακόμη με ασθενείς, στους οποίους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA