Υπόθεση Πισπιρίγκου - Νέα ανακοίνωση Κούγια κατά Ηλιάδη και Πλεύρη: «Μία ερώτηση του έκανα και έγινε πανικός, αυτός ο "περίεργος" γιατρός ήρθε ως μάρτυρας στη δίκη συνοδευόμενος από τρεις δικηγόρους...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Υπόθεση Πισπιρίγκου - Νέα ανακοίνωση Κούγια κατά Ηλιάδη και Πλεύρη: «Μία ερώτηση του έκανα και έγινε πανικός, αυτός ο "περίεργος" γιατρός ήρθε ως μάρτυρας στη δίκη συνοδευόμενος από τρεις δικηγόρους...» (ΦΩΤΟ)

Ακόμη ένα επεισόδιο στην κόντρα που ξέσπασε μετά την επίθεση του προς τον Ανδρέα Ηλιάδη, κατά την κατάθεση του στην δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, τροφοδοτεί ο Αλέξης Κούγιας...

Ο ποινικολόγος και συνήγορος τις κατηγορούμενης για τρεις παιδοκτονίες, Ρούλας Πισπιρίγκου, βάζει στο στόχαστρο, πέραν του επικεφαλής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, τον Υπουργό Υγείας, αλλά και τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.

Η νέα ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια το Σάββατο (08-04-2023): 

«Δεν έχω αντιληφθεί τι πανικός έχει πέσει στους ιατρούς των Πατρών, στους συντεχνιακούς συμμάχους τους, στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και στον Πλεύρη.

Εγώ μόνο μία ερώτηση έκανα στο Δικαστήριο σ’ αυτό τον «περίεργο», όπως απεδείχθη απ’ όσα ακολούθησαν, ιατρό Ηλιάδη, που ήρθε συνοδευόμενος στο Δικαστήριο από τρεις δικηγόρους (!!!!), για ποιο λόγο, μόλις το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο στο Ρίο, συνοδευόμενο (!!!!!) από τον αναισθησιολόγο, που, ενώ ήταν εφημερία Κυριακή μεσημέρι, βρισκόταν στο σπίτι του, όταν η αείμνηστη Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή και ανενήψε μετά από εξήντα και πλέον λεπτά (ήδη ήταν τετραπληγική, διότι, όπως προκύπτει από τη βιβλιογραφία, αν δεν ανανήψει σε δέκα λεπτά, καταστρέφεται ο εγκέφαλος, εκτός εάν κατέστη τετραπληγική στα χέρια του Ηλιάδη), το πρώτο που έκανε ο Ηλιάδης ήταν να ψύξει τον εγκέφαλό της, που σύμφωνα με τη βιβλιογραφία που μου παρέδωσαν ιατροί και ιατροδικαστές, είναι προαπαιτούμενο για τη μεταμόσχευση οργάνων, και γιατί, ενώ το παιδί δεν είχε πεθάνει και οι γιατροί στο Καραμανδάνειο δήθεν πανηγύριζαν, επειδή σώθηκε, αλλά και οι γονείς του παιδιού έκλαιγαν αγκαλιά από χαρά, ο Ηλιάδης προσπαθούσε να τους πείσει να γίνουν δωρητές οργάνων.

Όπως καταλαβαίνετε, η ερώτηση είχε σαν υποδομή τη νομική και ουσιαστική σκέψη, γιατί σ’ ένα παιδί που όλοι πανηγυρίζουν ότι του έσωσαν τη ζωή, ο Ηλιάδης του ψύχει τον εγκέφαλο, χωρίς να αντιδράσει ο αναισθησιολόγος, και ακολούθως προσπαθούν όλοι να πείσουν τους δύο δυστυχισμένους γονείς, οι οποίοι πανηγυρίζουν για τη σωτηρία του παιδιού κλαίγοντας αγκαλιασμένοι, να δωρίσουν τα όργανά του, γεγονός που προϋποθέτει το θάνατό του, ενώ οι ιατροί γνωρίζουν ότι το παιδί είναι ήδη τετραπληγικό εφ’ όρου ζωής,.

Αξιοσημείωτο επίσης, που έχει σχέση με την κατηγορία, είναι το πώς η κ. Σ.Π., η οποία δήθεν οδηγούσε το παιδί της στο νοσοκομείο για να το σκοτώσει και να κερδίσει δήθεν έτσι τον Μάνο Δασκαλάκη, αρνήθηκε την τεχνητή διακοπή ζωής του παιδιού από τους ιατρούς, που θα της έδινε την τέλεια δικαιολογία για το θάνατό του.

Σε όλους αυτούς και σ’ έναν τελειωμένο κύκλο, μεταξύ των οποίων και ένας τελειωμένος ηθοποιός, που χρησιμοποιεί το όνομά μου για να ακουστεί το δικό του, δηλώνω ότι δεν είναι πολύ μακριά η ημέρα που θα λογοδοτήσουν όλοι τους στη Δικαιοσύνη και θα αποζημιώσουν και την κ. Σ.Π. και εμένα πολύ ακριβά».

Σε δεύτερη ανακοίνωση του, που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου του Λαζάρου, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει:

«Τα τελευταία 24ωρα επικράτησε ένας πανικός μετά από τη μια και μοναδική ερώτηση που πρόλαβα να κάνω στον «περίεργο» ιατρό Ανδρέα Ηλιάδη που ήρθε στο Δικαστήριο συνοδευόμενος από τρεις δικηγόρους, και η οποία ήταν: Μπορείτε να μου εξηγήσετε για ποιο λόγο, ενώ πριν λίγα λεπτά ο αναισθησιολόγος του Καραμανδανείου, αυτός που ήταν σπίτι του, ενώ είχε εφημερία στο νοσοκομείο, μαζί με τους γονείς της αείμνηστης Τζωρτζίνας, οι οποίοι έκλαιγαν αγκαλιασμένοι για τη σωτηρία του παιδιού τους, και ενώ γνώριζε ότι ήδη το παιδί ήταν τετραπληγικό, το συνόδευσε προσωπικά στο νοσοκομείο στο Ρίο, όπου το αναμένατε εσείς, η πρώτη ιατρική πράξη, την οποία κάνατε, ενώ το παιδί πλέον ήταν ζωντανό, χωρίς καρδιολογικά προβλήματα, όπως απεδείχθη από το άμεσο καρδιογράφημα, στο οποίο υπεβλήθη, και με κανονικές σφίξεις, ήταν η ψύξη του εγκεφάλου του παιδιού και συγχρόνως προσπαθούσατε να πείσετε και τους δύο γονείς να γίνουν δωρητές οργάνων;

Ουδέποτε δήλωσα ότι είμαι κατά των δωρητών οργάνων και κατ’ επέκταση κατά των μεταμοσχεύσεων οργάνων (αν είναι δυνατόν να είμαι απέναντι!!!), αφού στο παρελθόν ήμουν ο συνήγορος πολιτικής αγωγής στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μυτιλήνης, εκπροσωπώντας την οικογένεια του αειμνήστου νεαρού υπηκόου Doujon Zammit και συνυπήρχα με τους εξαίρετους γονείς του, αλλά κυρίως με τους διασωθέντες από βέβαιο θάνατο με τα όργανα του αειμνήστου Zammit, με τους οποίους ζήσαμε όλη αυτή την τραγωδία που σημάδεψε τη ζωή τους.

Παραπέμπω όλους αυτούς τους συκοφάντες στα όσα είχα δηλώσει εκείνη την εποχή και είναι καταγεγραμμένα στο διαδίκτυο και αφορούν τους δότες οργάνων και αυτούς που διασώζονται καθημερινά με τις μεταμοσχεύσεις αυτών των οργάνων.

Είμαι εντελώς αιφνιδιασμένος από τον πανικό και τις αντιδράσεις όλων όσοι σπεύδουν να με συκοφαντήσουν, γιατί έκανα μια απόλυτα λογική, έντιμη και στοχευμένη ερώτηση, εκπροσωπώντας την κυρία Σ.Π., η οποία κατηγορείται ότι πήγε την Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο, για να τη σκοτώσει, ενώ, όπως έχει καταθέσει ο Ηλιάδης, αυτή που φέρεται ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της, αντέδρασε στη διαδικασία της μεταμοσχεύσεως, άρα στη με τεχνητό τρόπο διακοπή της λειτουργίας της καρδιάς και του εγκεφάλου, η οποία διακοπή θα είχε πετύχει και το τέλειο αποτέλεσμα, αφού αυτό, το οποίο δήθεν επιδίωκε, θα είχε γίνει απόλυτα νόμιμα.

Υ.Γ. Η ψύξη του εγκεφάλου ενός ζώντος οργανισμού προηγείται της διαδικασίας της μεταμοσχεύσεως σύμφωνα με βιβλιογραφία που μου έχουν παραδώσει οι μάρτυρες με ειδικές γνώσεις, οι οποίοι είναι υπέρ της αθωότητος της κας Σ.Π. (ιατροί και ιατροδικαστές)».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA