Και η Δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 δείχνει διαφορά 6 μονάδες μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Όλα τα στοιχεία της έρευνας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Και η Δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 δείχνει διαφορά 6 μονάδες μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Όλα τα στοιχεία της έρευνας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, παρουσιάστηκε η μηνιαία δημοσκόπηση της MARC για τον ΑΝΤ1...

Ανάμεσα στα ερωτήματα ήταν η συνολική αξιολόγηση της Κυβέρνησης, η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, το προφίλ της αδιευκρίνιστης ψήφου και βέβαια η πρόθεση ψήφου.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την ανάλυση των στοιχείων, βρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MARC, Θωμάς Γεράκης.

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, η ψαλίδα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 6 μονάδες με το κόμμα της κυβέρνησης να είναι πρώτο με 32,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 26,1%.

Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 9%, το ΚΚΕ με 6,1, το Εθνικό Κόμμα Έλληνες με 3,9%, η Ελληνική Λύση με 3,7% και  το ΜέΡΑ25 με 3,6%.

Στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να έχει πάντως μεγάλο προβάδισμα...

Στο ερώτημα για τη συνολική αξιολόγηση της Κυβέρνησης, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων απάντησε αρνητικά και μάλλον αρνητικά σε ποσοστό 54,4%.

Στο ερώτημα της δημοτικότητας των πολιτικών αρχηγών, προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με θετική και μάλλον θετική γνώμη σε ποσοστό 42,4% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 33,1%. Τρίτος ο Κουτσούμπας με 32,8% και τέταρτος ο Ανδρουλάκης με 27,4%.

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA