Κάρυστος: Το «ευχαριστώ» και το μήνυμα του Σίμου Κεδίκογλου μετά την προκήρυξη των εκλογών - Η «θερμή» συνάντηση και με πολίτες, εργαζόμενους... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κάρυστος: Το «ευχαριστώ» και το μήνυμα του Σίμου Κεδίκογλου μετά την προκήρυξη των εκλογών - Η «θερμή» συνάντηση και με πολίτες, εργαζόμενους... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Κάρυστο βρέθηκε, από νωρίς το πρωί, το Σάββατο (22-04-2023) ο Ευβοιώτης Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος, μετά την «θερμή» συνάντηση που είχε με πολίτες και εργαζόμενους σε ιχθυοτροφεία γευματίζοντας μαζί τους σε ταβέρνα της περιοχής, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση λίγη ώρα μετά την προκήρυξη των εκλογών της 21ης Μαϊου 2023 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την διάλυση της Βουλής: 

«Σήμερα λήγει άλλη μία κοινοβουλευτική διαδρομή και θέλω να σας ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτή την κυβερνητική θητεία, με οδηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάτω από πρωτόγνωρες δυσκολίες και κρίσεις, καταφέραμε να πάμε την Ελλάδα πιο ψηλά. Ζητάμε την ανανέωση της εμπιστοσύνη σας για να κρατήσουμε την Ελλάδα σταθερά σε αναπτυξιακή τροχιά, να προχωρήσουμε τολμηρά σε ακόμα περισσότερες μεταρρυθμίσεις, για να έχουμε το σύγχρονο κράτος που μας αξίζει και για να πάμε την πατρίδα μας και την Εύβοια ακόμα πιο μπροστά», τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA