Καταγγελία και μήνυση σε βάρος αστυνομικού για άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο - «Πήγε να τον πνίξει...!» - Τι δήλωσε η μητέρα και ο δικηγόρος της οικογένειας - «Μόνος του έπεσε και χτύπησε...», λένε με ζήλο οι συνδικαλιστές αστυνομικοί (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καταγγελία και μήνυση σε βάρος αστυνομικού για άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο - «Πήγε να τον πνίξει...!» - Τι δήλωσε η μητέρα και ο δικηγόρος της οικογένειας - «Μόνος του έπεσε και χτύπησε...», λένε με ζήλο οι συνδικαλιστές αστυνομικοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα υπόθεση αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, ακόμα και σε βάρος ανήλικου, καταγγέλθηκε την Μεγάλη Τρίτη (11-04-2023) στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου...

Ο 15χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την μητέρα το παιδί της είναι σε ισχυρό σοκ, είναι τρομοκρατημένο και έχει υποστεί κάκωση στο κεφάλι.

Η μητέρα κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός προπηλάκισε τον 15χρονο γιο της και όπως είπε τον είχε κρατημένο κάτω επί 4 λεπτά με το γόνατό του και πήγε να τον πνίξει. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι ο αστυνομικός τον χτυπούσε και τον φώναζε κλέφτη, καθώς και ότι του έλεγε υποτιμητικά σχόλια για την καταγωγή του.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου Πέτρος Θεοδώρου, είπε ότι ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι το παιδί έπεσε και χτύπησε. Ωστόσο, όπως είπε υπάρχουν μάρτυρες που είδαν τι συνέβη. 

Ο Πέτρος Θεοδώρου ανέφερε ότι το παιδί βρήκε μια σακούλα με κρέας, την πήρε και την άφησε λίγο πιο κάτω. Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος, ο αστυνομικός ακινητοποίησε το παιδί, ενώ φορούσε πολιτικά, και τον πέταξε κάτω. 

Στην συνέχεια ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε ότι ο 15χρονος κάλεσε την μητέρα του, της είπε τι είχε συμβεί και εκείνη έσπευσε στο σημείο και ζήτησε τον λόγο από τον αστυνομικό, ενώ ειδοποιήθηκε και ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος όταν έφτασε στο σημείο δεν ήξερε την ιδιότητά του ανθρώπου αυτού.

Αλληλομηνύθηκαν και υπήρξε συμπλοκή, τόνισε ο Πέτρος Θεοδώρου.

Για την υπόθεση τοποθετήθηκαν δημόσια και συνδικαλιστές αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι υποστήριξαν, όπως συνηθίζουν σε όλη τη χώρα, με πάθος και ζήλο τον συνάδελφο τους λέγοντας πως ο 15χρονος έπεσε μόνος του και χτύπησε.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA