Αποκλειστικά στο EviaZoom.gr ο νέος Προϊστάμενος του Δασαρχείου Χαλκίδας - Με το «καλημέρα» ερεύνησε τις καταγγελίες που δέχτηκε και εντόπισε σοβαρές παρανομίες στη Γλύφα Χαλκίδας - Δεν άργησαν και τα «χτυπήματα κάτω από τη μέση» σε βάρος του από διαπλεκόμενα συμφέροντα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκλειστικά στο EviaZoom.gr ο νέος Προϊστάμενος του Δασαρχείου Χαλκίδας - Με το «καλημέρα» ερεύνησε τις καταγγελίες που δέχτηκε και εντόπισε σοβαρές παρανομίες στη Γλύφα Χαλκίδας - Δεν άργησαν και τα «χτυπήματα κάτω από τη μέση» σε βάρος του από διαπλεκόμενα συμφέροντα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ , ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΚΡΙΩΤΗΣΣτο EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη μίλησε αποκλειστικά ο νέος Προϊστάμενος του Δασαρχείου Χαλκίδας Αντώνης Ακριώτης, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα στις 28 Μαρτίου 2023 και άμεσα έπιασε δουλειά και ερεύνησε τις ανώνυμες καταγγελίες που δέχτηκε, όπως για την Γλύφα Χαλκίδας, όπου εκεί και συγκεκριμένα, γύρω από το εργοστάσιο του πρώην Τσαούσογλου, εντόπισε σοβαρές παρανομίες ο ίδιος με το αρμόδιο κλιμάκιο υπαλλήλων, με αποτέλεσμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να αρχίσουν άμεσα και τα «χτυπήματα κάτω από τη μέση» σε βάρος του από διαπλεκόμενα συμφέροντα...

«Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση...»

Ο Αντώνης Ακριώτης έχει τεράστια γνώση στον συγκεκριμένο τομέα, με αρκετά χρόνια εργασίας και έργων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα όλα αυτά τα χρόνια, και θεωρείται «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση...». Του είχε ζητηθεί μάλιστα να κάνει και το project της ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας για το τμήμα που αφορούσε την δασική υπηρεσία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ακριώτης στην κάμερα του EviaZoom.gr:

«Ήμουν το στέλεχος που ηγήθηκε και έκανε το project της Βόρειας Εύβοιας που αφορούσε στο ευρύ φάσμα της ανασυγκρότησης της Εύβοιας... Χωροθετήσαμε και οριοθετήσαμε τα αντιπλημμυρικά και διαβρωτικά έργα...»

ΕΙΚΟΝΕΣ - Ο Αντώνης Ακριώτης και στιγμιότυπα κατά την διάρκεια της συνέντευξης και του ρεπορτάζ στο Δασαρχείο Χαλκίδας:ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΚΡΙΩΤΗΣΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΚΡΙΩΤΗΣ

«Οι καταγγελίες με το "καλημέρα" για την Γλύφα Χαλκίδας και οι σοβαρές παρανομίες που εντοπίστηκαν...»

Ο Αντώνης Ακριώτης τόνισε στη κάμερα του EviaZoom.gr:

«Την ίδια μέρα που ανέλαβα το Δασαρχείο Χαλκίδας την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, την ίδια ακριβώς μέρα με πήραν τηλέφωνο στο Δασαρχείο και έκαναν ανώνυμες καταγγελίες και μου περιέγραψαν ότι στη θέση Γλύφα περιμετρικά του "εργοστασίου πρώην Τσαούσογλου" έχουν πραγματοποιηθεί εκχερσώσεις, διανοίξεις, καθαρισμούς με μηχανήματα έργου, μπουλντόζες και φορτωτές... Την Πέμπτη, δύο μέρες μετά που ανέλαβα, έκανα αυτοψία προσωπικά με υπαλλήλους της υπηρεσίας και διαπιστώσαμε ότι πραγματικά οι καταγγελίες ήταν ορθές... Αποτυπώσαμε την έκταση αδρομερώς για να δούμε την βασικότητα των καταγγελιών και με βάσει τα δεδομένα που έχουμε, δασικούς χάρτες, αποφάσεις Ε.Π.Ε.Α., διαπιστώσαμε ότι παράνομα έχει εκχερσωθεί έκταση περιμετρικά του "εργοστασίου σωληνουργείων του πρώην Τσαούσογλου". Η έκταση είναι πολύ μεγάλη, είναι πάνω από 25 στρέμματα και αν περάσετε στο δρόμο προς την Ριτσώνα φαίνεται... Παρεμπιπτόντως σε παρακείμενο ρέμα βορειανατολικά του πρώην εργοστασίου έχουν αποτεθεί οικοδομικά μπάζα, οικοδομικά υλικά, διάφορα βαρέλια, τα οποία και αυτά θα καταγραφούν και θα απαγγελθούν και γι΄αυτά κατηγορίες συγκεκριμένες προς την Εισαγγελία.. Διενεργείται προανάκριση για να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες κλήσεις...»

Αναλυτικά στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί οι αποκλειστικές - αποκαλυπτικές δηλώσεις του νέου Προϊσταμένου του Δασαρχείου Χαλκίδας Αντώνη Ακριώτη στο EviaZoom.gr και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη με σχετικά αποκλειστικά πλάνα μέσα και έξω από το Δασαρχείο Χαλκίδας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA