Ο Τσίπρας «άδειασε» πλήρως τον Γεωργούλη: «Δεν υπάρχουν "ναι μεν αλλά", εμείς είμαστε πάντα με τα θύματα της βίας και όχι με τους θύτες...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ο Τσίπρας «άδειασε» πλήρως τον Γεωργούλη: «Δεν υπάρχουν "ναι μεν αλλά", εμείς είμαστε πάντα με τα θύματα της βίας και όχι με τους θύτες...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Λαύριο την Τρίτη (18-04-2023), ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας τοποθετήθηκε και για το σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει με την Αλέξη Γεωργούλη -μέχρι πρότινος- Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που διαγράφηκε ακαριαία, μετά την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό, η οποία μεταβιβάστηκε από τις Βελγικές Αρχές στο Ευρωκοινοβούλιο για να αρθεί η ασυλία του...

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε:

«Υπήρξε μία σοβαρή καταγγελία για τον μέχρι χθες ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργούλη. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κριθεί από τη Δικαιοσύνη, έχει το τεκμήριο της αθωότητας.
Όμως σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση και έμφυλη βία, για εμάς δεν υπάρχουν "ναι μεν αλλά", δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις.
Εμείς είμαστε και θα είμαστε με τα θύματα. Όχι με τους θύτες».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA