Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-3: Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα επεισόδια και όσα συνέβησαν! Η στιγμή του «ντου» των εξοργισμένων οπαδών μετά την σφαγιαστική διαιτησία σε βάρος του Ολυμπιακού - «Αδικήθηκαν κατάφωρα οι ερυθρόλευκοι...», τόνισαν οι πανελίστες πρώην διαιτητές Βαρούχας, Κουτσιαύτης και Σπάθας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-3: Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα επεισόδια και όσα συνέβησαν! Η στιγμή του «ντου» των εξοργισμένων οπαδών μετά την σφαγιαστική διαιτησία σε βάρος του Ολυμπιακού - «Αδικήθηκαν κατάφωρα οι ερυθρόλευκοι...», τόνισαν οι πανελίστες πρώην διαιτητές Βαρούχας, Κουτσιαύτης και Σπάθας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός το βράδυ της Κυριακής (23-04-2023) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, που βρήκε νικήτρια την «Ένωση» με 1-3...

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν άντεξαν και «μπούκαραν» στο γήπεδο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, εξοργισμένοι και αγανακτισμένοι για τα κραυγαλέα διαιτητικά λάθη σε βάρος των «ερυθρόλευκων», τα οποία δεν διερευνήθηκαν από το VAR, που καθόρισαν την εξέλιξη του αγώνα και γίνεται ξεκάθαρα λόγος για αλλοίωση του αποτελέσματος.

Τα επεισόδια που ακολούθησαν κάνουν το γύρο του κόσμου, ενώ καταγγέλλεται και η άσκοπη χρήση χημικών - δακρυγόνων από τα ΜΑΤ που είχε ως αποτέλεσμα την αποπνικτική κατάσταση σε όλο το το γήπεδο ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια.

Οι πανελίστες πρώην διαιτητές Βαρούχας, Κουτσιαύτης και Σπάθας σε ΕΡΤ1, OPEN και MEGA συμφώνησαν όλοι και επανέλαβε, ο ένας μετά τον άλλον, ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε κατάφωρα από την διαιτησία όπως συγκεκριμένα για το ότι:

- Στο 13′, δε δόθηκε καθαρό πέναλτι γκρέμισμα του Μπακαμπού από τον Βίντα, με το σκορ στο 0 - 1.

- Στο 38′, δεν δόθηκε απευθείας αποβολή-ορισμός του Σιμάνσκι για εγκληματικό χτύπημα στον αχίλλειο του Βαλμπουενά, ο παίκτης της ΑΕΚ δεν τιμωρήθηκε ούτε με κίτρινη κάρτα.

- Στο 79′ δεν υπήρχε κανένα πέναλτι στη φάση που κέρδισε ο Βίντα, βουτώντας ανάμεσα σε Ρέαμπτσιουκ και Πασχαλάκη.

- Υπήρχε ολοφάνερο επιθετικό φάουλ του Άμραμπατ στον Ρέαμπτσιουκ που δεν δόθηκε πριν από το γκολ του Μάνταλου για το τελικό 1 - 3, στις καθυστερήσεις.

- Δεν διερευνήθηκαν οι φάσεις ούτε από το VAR.

«Ήταν πολύ κακή διαιτησία. Πολλά φάουλ χάθηκαν και οι σημαντικές αποφάσεις ήταν λανθασμένες. Υπάρχουν αποφάσεις εναντίον του Ολυμπιακού...», τόνισε χαρακτηριστικά ο πανελίστας πρώην διαιτητής της αθλητικής εκπομπής του OPEN, «Total football», Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Σήμερα είδαν ακόμα και οι τυφλοί τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νοθεία, η αλητεία και οι παράνομοι έδειξαν ότι δεν έχουν καμιά συστολή.

Σας είχαμε πει ότι ο κόσμος μας είναι καζάνι που βράζει! Έκανε πολλή υπομονή.

Βάπτισαν πέναλτι μια φάση που δεν υπάρχει καμμιά επαφή. Δεν πήγαν καν στο VAR όταν έγινε καθαρό φάουλ πριν από το γκολ της ΑΕΚ. 

Αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα. Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη να τους αντιμετωπίσει κυβέρνηση, σκότωσαν το ποδόσφαιρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA