Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα ο νέος οικονομικός διευθυντής Λευτέρης Τρέχας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα ο νέος οικονομικός διευθυντής Λευτέρης Τρέχας (ΦΩΤΟ)

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Λευτέρης Τρέχας (φωτο πάνω) ανέλαβε επίσημα από την 10η Απριλίου 2023 τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim.

Ο Λευτέρης Τρέχας διαθέτει περισσότερα από 21 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως οικονομικός διευθυντής, έχοντας αναλάβει σημαντικούς διευθυντικούς ρόλους Οικονομικών Υπηρεσιών και Λειτουργιών σε πολυεθνικούς και ελληνικούς οργανισμούς, τόσο σε επίπεδο χώρας όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ έχει εργαστεί σε εταιρείες των κλάδων καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών και καλλυντικών. Οι πιο πρόσφατοι ρόλοι του ήταν ως επικεφαλής Οικονομικών της Philip Morris International στην Αυστρία, οικονομικός διευθυντής στην Speedex Ελλάδος και επικεφαλής Λειτουργιών (COO) στην Αpivita, μέλος του Ομίλου Puig.

Ο Λευτέρης Τρέχας είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (ΜΒΑ) στον ίδιο κλάδο από το ALBA Graduate Business School στην Αθήνα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, Δημήτρης Χανής δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον κ. Τρέχα στον Όμιλό μας και του εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα θέση που αναλαμβάνει. Είμαι σίγουρος πως με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο θα συμβάλει σημαντικά στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου μας, ενισχύοντας τη βιώσιμη, κερδοφόρα ανάπτυξη, με στόχο να χτίζουμε την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA