19χρονος νεκρός και 6 τραυματίες! Λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα εμβόλισε δύο σταματημένα αυτοκίνητα που ήταν στη ΛΕΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

19χρονος νεκρός και 6 τραυματίες! Λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα εμβόλισε δύο σταματημένα αυτοκίνητα που ήταν στη ΛΕΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (23-04-2023) στο ύψος του Πλαταμώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε δύο επιβατικά αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ...

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 75 άτομα, τα οποία δεν τραυματίστηκαν και συνέχισαν το δρομολόγιο προς Αθήνα με άλλο υπεραστικό λεωφορείο.

Ένας 19χρονος σκοτώθηκε και άλλα 6 άτομα τραυματίστηκαν από την φονική πρόσκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πάνω σε δύο αυτοκίνητα, που ήταν στην ΛΕΑ, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα.

ΒΙΝΤΕΟ:

Το μοιραίο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης:

Το αυτοκίνητο που επέβαινε ως συνοδηγός ο άτυχος 19χρονος έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών:

Όλοι οι τραυματίες είναι 19 έως 25 ετών και επέβαιναν στα δύο σταματημένα αυτοκίνητα. Οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Πρόκειται για έναν 23χρονο και ένα 28χρονο, εκ των οποίων ο ένας χειρουργείται ενώ και ο δεύτερος θα χειρουργηθεί μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται. Η κατάστασή και των δύο είναι κρίσιμη.

Σημειώνεται ότι αρχικά ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ συνελήφθη αλλά αργότερα, έγινε γνωστό, ότι αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα...

Η διπλή ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για το τροχαίο:

«1Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Διώροφο λεωφορείο της εταιρείας μας, με 75 επιβάτες, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, εκτελώντας το δρομολόγιο των 23.59, κινούμενο με κανονική ταχύτητα όπως εμφαίνεται από την τηλεματική, προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα επί της Εθνικής οδού Ι. Χ., μετά την έξοδο από τούνελ στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς. 

Παρά την προσπάθεια του εξαιρετικά έμπειρου οδηγού, η θέση των Ι. Χ. ήταν τέτοια, που δεν κατέστη δυνατή η αποφυγή του δυστυχήματος.

Από την αστυνομία πληροφορηθήκαμε, ότι υπάρχει ένας νεκρός εκ των παρισταμενων επιβατών Ι. Χ. Οι επιβάτες του λεωφορείου είναι ΌΛΟΙ καλά, όπως και ο οδηγός και όλοι αφιχθησαν στον Κηφισό στις 9 πμ της Κυριακής, με λεωφορεία που έστειλε άμεσα η εταιρεία μας. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρχές.

Η εταιρεία μας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της, για την απώλεια ενός συνανθρώπου μας και τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών».

 «ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο έμπειρος οδηγός του λεωφορείου μας, το οποίο ενεπλάκη σε Τροχαίο δυστύχημα, αφέθηκε ελεύθερος από τον Εισαγγελέα, καθώς δεν προέκυψε καμία παράβαση, από το αλκοτέστ (διαπιστώθηκε ποσότητα αλκοόλ "ΜΗΔΕΝ" ) και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα που εξετάστηκαν (κατάσταση λεωφορείου, ταχογραφος, κλπ).

Σε κάθε περίπτωση, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί, με την πλήρη διερεύνηση του συμβάντος, από τις αρχές. Αυτό που προέχει, για την εταιρεία μας, είναι η ανάρρωση των συνανθρώπων μας.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τη βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο ενός νέου παιδιού, από τους επιβαίνοντες στα δύο Ι. Χ. και την ευχή μας, να μη θρηνήσουμε ποτέ ξανά, θύμα της ασφάλτου».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA