Τουρκία: Ο Έλληνας Αρχιμανδρίτης «μπουμπούκι» του Οικουμενικού Πατριαρχείου - Τον έπιασε η κάμερα να κλέβει ρολόι αξίας 24.000 ευρώ - Τον προφυλάκισαν οι Τούρκοι αλλά τον άφησαν ελεύθερο με παρέμβαση του Βαρθολομαίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τουρκία: Ο Έλληνας Αρχιμανδρίτης «μπουμπούκι» του Οικουμενικού Πατριαρχείου - Τον έπιασε η κάμερα να κλέβει ρολόι αξίας 24.000 ευρώ - Τον προφυλάκισαν οι Τούρκοι αλλά τον άφησαν ελεύθερο με παρέμβαση του Βαρθολομαίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον Μέγα Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Πατριαρχείου που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κλέβει ρολόι τεράστιας αξίας μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα...

Η είδηση έγινε γνωστή την Παρασκευή (21-04-2023).

O Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος βρέθηκε σε καταστήματα με ακριβές αντίκες, όπου το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας τον «συνέλαβε» να κλέβει ένα ρολόι του 18ου αιώνος αξίας 500.000 Τουρκικών λιρών, δηλαδή 24.000 ευρώ.

Οι Τουρκικές αρχές τον συνέλαβαν και τον φυλάκισαν στη συνέχεια, αλλά μετά από λίγες μέρες, τον άφησαν ελεύθερο με παρέμβαση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, αλλά του επέβαλαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Μάλιστα, το περιστατικό έγινε πρώτο θέμα στις ειδήσεις με τη κοινή γνώμη να βλέπει σε πρώτο πλάνο τις δεξιότητες του Αρχιμανδρίτη.

Συγκεκριμένα οι Τουρκικές Αρχές συνέλαβαν την Δευτέρα της Διακαινησίμου 17 Απριλίου 2023, τον Μέγα Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Αγαθάγγελο Σίσκο για κλοπή ρολογιού τσέπης μεγάλης αξίας, το οποίο είχε κατασκευασθεί για  συλλεκτική συλλογή το 1800 για λογαριασμό των Ανακτόρων.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ: Ο δράστης Αρχιμανδρίτης και η στιγμή που κλέβει το ρολόι:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA