Χαλκίδα: 54χρονος έπεσε νεκρός εν ώρα εργασίας στο super market «Σκλαβενίτης» - Ερωτηματικά για την αιτία θανάτου του - «Να γίνει έρευνα σε βάθος...», ζητάει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: 54χρονος έπεσε νεκρός εν ώρα εργασίας στο super market «Σκλαβενίτης» - Ερωτηματικά για την αιτία θανάτου του - «Να γίνει έρευνα σε βάθος...», ζητάει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας (ΦΩΤΟ)

Ο 54χρονος Χαλκιδέος έχασε την ζωή του νωρίς το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12-04-2023) εν ώρα εργασίας μέσα στο super market «Σκλαβενίτης» που βρίσκεται στην οδό Μεγασθένους και Ληλαντίων 38, στη Χαλκίδα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για τον 54χρονο εργαζόμενο του super market, Γιάννη Ζούση που καταγόταν από τη Δροσιά Χαλκίδας και τα αίτια θανάτου του καλύπτονται από μυστήριο και ερωτηματικά.

Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παθολογικά αίτια, ωστόσο με ανακοίνωση που απέστειλε την Μεγάλη Πέμπτη το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στο EviaZoom.gr τονίζει τα εξής:

«Κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου και της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας βρέθηκε το πρωί στο συγκεκριμένο κατάστημα για να συζητήσει με τους εργαζόμενους και να ενημερωθεί από τους υπεύθυνους. Θεωρούμε ότι οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν σε βάθος τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο συνάδελφος έχασε τη ζωή του, χωρίς να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Οι πρώτες πληροφορίες οι οποίες αναφέρονται σε "παθολογικά αίτια" δε μας εφησυχάζουν. Αντίθετα, προκαλούν εξίσου την έντονη ανησυχία μας αφού τους τελευταίους τέσσερις μήνες θρηνούμε ήδη άλλους τρεις συναδέλφους που έφυγαν από τη ζωή σε χώρους εργασίας της Χαλκίδας εξ’ αιτίας των λεγόμενων "παθολογικών αιτίων"...»

Ο 54χρονος Γιάννης Ζούσης:
Η κηδεία του 54χρονου θα γίνει το Μεγάλο Σαββάτο (15-04-2023) και ώρα 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Δροσιά Χαλκίδας.

Το super market «Σκλαβενίτης», στο οποίο δούλευε ο 54χρονος και άφησε μέσα εκεί την τελευταία του πνοή εν ώρα εργασίας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA