Χαλκίδα - Σχολή Πεζικού: Με Χαρδαλιά και Φλώρο ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Σχολή Πεζικού: Με Χαρδαλιά και Φλώρο ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή (23-04-2023), ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας, η τελετή εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς...

Επίσημος Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, στην τελετή εορτασμού ήταν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έδωσε το «παρών», συνοδευόμενος από τον Χαλκιδέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ενώ την Κυβέρνηση εκπροσώπησε και δεύτερο μέλος της & συγκεκριμένα ο Ευβοιώτης Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών του 3ου Συντάγματος Πεζικού κατά την περίοδο 1912 – 1922. Ακολούθως, ο Νίκος Χαρδαλιάς περιηγήθηκε στη στατική έκθεση οπλικών συστημάτων και μέσων στον προαύλιο χώρο της Σχολής.

Στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, παρέστησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης και φυσικά οι Αρχηγοί ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ και Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΣ, ο Πρόεδρος του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αναθεωρητής Α΄ Θεόδωρος Παπακώστας, ανώτατοι και ανώτεροι εν αποστρατεία Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς και αντιπροσωπεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα εκπροσωπήθηκαν από τον Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ Στρατηγό ε.α. Γεώργιο Καμπά (ΣΥΡΙΖΑ), τον Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α. Θωμά Χατζηαθανασίου (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) και τον πολιτευτή Ευβοίας Βασίλη Αρμόνη (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ).

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA