45χρονος εξαφανίστηκε από τις Σέρρες και εντοπίστηκε στη Χαλκίδα - Φέρεται να είχε καλέσει και το «100» ζητώντας βοήθεια γιατί τον κυνηγάνε... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

45χρονος εξαφανίστηκε από τις Σέρρες και εντοπίστηκε στη Χαλκίδα - Φέρεται να είχε καλέσει και το «100» ζητώντας βοήθεια γιατί τον κυνηγάνε... (ΦΩΤΟ)

Αίσιο τέλος είχε η μυστηριώδη εξαφάνιση του 45χρονου Δημήτρη ... (φωτο πάνω) ο οποίος κατάγεται από τις Σέρρες και τα ίχνη του είχαν χαθεί από τα ξημερώματα της Κυριακής (28-05-2023)...

Ο 45χρονος, που διαμένει σε χωριό των Σερρών, έφυγε από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του με προορισμό, όπως είχε δηλώσει στους συγγενείς του, την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος φέρεται να τηλεφώνησε στις 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (28-05-2023) στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ, αναφέροντας πως τον κυνηγάνε και ζητούσε βοήθεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από το στίγμα του κινητού του, η κλήση στο «100» φαίνεται πως έγινε από περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης και ξεκίνησαν έρευνες στη περιοχή για τον εντοπισμό του, δίχως όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Εντοπίστηκε τελικά στη Χαλκίδα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 45χρονος τελικά εντοπίστηκε σώος, λίγες ώρες αργότερα, στη Χαλκίδα, όπως ανακοίνωσε και η οικογένεια του, με αποτέλεσμα να σημάνει και λήξη συναγερμού.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA