Διερευνητικές εντολές: Την επέστρεψε μέσα σε λίγα λεπτά και αποχώρησε ο Ανδρουλάκης - «Μόνο μία προοδευτική δύναμη θα διασφαλίσει ένα ισχυρό κράτος δικαίου και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα...», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ανδρουλάκης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Διερευνητικές εντολές: Την επέστρεψε μέσα σε λίγα λεπτά και αποχώρησε ο Ανδρουλάκης - «Μόνο μία προοδευτική δύναμη θα διασφαλίσει ένα ισχυρό κράτος δικαίου και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα...», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ανδρουλάκης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλεισε ο κύκλος των διερευνητικών εντολών - Στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε την Τρίτη (23-05-2023), λίγο μετά από τον Αλέξη Τσίπρα και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης για να παραλάβει την τρίτη και τελευταία διερευνητική εντολή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μία συνάντηση που κράτησε λίγα λεπτά καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης την επέστρεψε άμεσα...

«Κυρία Πρόεδρε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σύμφωνα με τη λαϊκή ετυμηγορία, πιστεύω ότι δεν υπάρχει περιθώριο προγραμματικών συγκλίσεων, γι’ αυτό επιστρέφω άμεσα ως άγονη τη διερευνητική εντολή. Όπως σημείωσα και το βράδυ της Κυριακής, ο ελληνικός λαός ανέδειξε μια πολύ μεγάλη ανάγκη, να υπάρχει στον τόπο μας ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη, που να μπορεί να είναι φρουρός του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ιδιαίτερα μετά από αυτά που περάσαμε στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια. Να διασφαλίσει το κοινωνικό κράτος, τη δημόσια υγεία και τη δημόσια παιδεία, προκειμένου να μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες, που έχουν κλιμακωθεί...», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και φεύγοντας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε τις εξής δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο:

«Παρέδωσα την εντολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υπογράμμισα ότι η λαϊκή ετυμηγορία ανέδειξε την ανάγκη να υπάρχει ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη στον τόπο, ώστε να θέσουμε στο παρελθόν τη διχόνοια, την τοξικότητα, τον ελιτισμό και τον λαϊκισμό.

Μια ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη που να διασφαλίσει ένα ισχυρό κράτος δικαίου, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Να διασφαλίσει ότι θα υπάρχει ένα στρατηγικό πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης, με πολλές καλές θέσεις εργασίας για τα ελληνόπουλα. Μια δίκαιη ανάπτυξη που τα οφέλη θα είναι για τους πολλούς και όχι μόνο για τους λίγους. Μια ισχυρή παράταξη, μια ισχυρή δύναμη η οποία θα είναι φρουρός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των θεσμών και του κράτους δικαίου.

Αυτή την ανάγκη που ανέδειξε ο ελληνικός λαός, θα αγωνιστώ να αποκτήσει σάρκα και οστά στις επόμενες εθνικές εκλογές. Είναι εθνική ανάγκη αυτή η δύναμη να αποκτήσει δυναμική, ώστε να υπάρχει δυνατότητα σταθερότητας και προοπτικής για τη χώρα. Προοπτική για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, βάζοντας τις περιπέτειες πίσω και όχι να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA