Γιατί επισκέφθηκε το Στρασβούργο και το Ευρωκοινοβούλιο ο Γιώργος Σπύρου; - Τι δήλωσε στο EviaZoom.gr ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γιατί επισκέφθηκε το Στρασβούργο και το Ευρωκοινοβούλιο ο Γιώργος Σπύρου; - Τι δήλωσε στο EviaZoom.gr ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων (ΦΩΤΟ)

Τα ευρωπαϊκά σχέδια του Γιώργου Σπύρου για τον τριτοκοσμικό Δήμο Χαλκιδέων...

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης βρέθηκε στη Γαλλία, για αρκετές μέρες από τα τέλη Απριλίου 2023, όπου επισκέφθηκε συγκεκριμένα το Στρασβούργο αλλά και το Ευρωκοινοβούλιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ταξίδι αυτό δεν επρόκειτο για αναψυχή ή διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά αντίθετα είχε να κάνει με τα ευρωπαϊκά σχέδια που έχει ο ίδιος στο μυαλό του και στο πρόγραμμα του για τον Δήμο Χαλκιδέων, με στόχο να μετατρέψει ως Δήμαρχος Χαλκιδέων έναν Δήμο Χαλκιδέων υπερσύγχρονο και ευρωπαϊκό Δήμο, προγραμματισμένα και μακροπρόθεσμα, με αρχή την νέα πενταετία ως το 2028, παίρνοντας μάλιστα τις κατάλληλες συμβουλές και ιδέες από τους κατάλληλους ανθρώπους.

Ο Γιώργος Σπύρου είχε διαδοχικές συναντήσεις με Δημάρχους Γαλλικών πόλεων και όχι μόνο, αλλά με και άλλους σημαντικούς φορείς, ενώ παρακολούθησε και προσωπικά ο ίδιος σχετικές ολομέλειες του Ευρωκοινοβουλίου που γίνονται και στο Στρασβούργο, εκτός από τις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, που αφορούσαν την ευρωπαϊκή αυτοδιοίκηση και την Ευρώπη γενικότερα.

ΕΙΚΟΝΕΣ από την επίσκεψη του Γιώργου Σπύρου στο Στρασβούργο και στο Ευρωκοινοβούλιο:

Γιώργος Σπύρου στο EviaZoom.gr: «Θέλω ένα Δήμο να κινείται σε ευρωπαϊκό επίπεδο...»

«Στόχος μου, από την πρώτη στιγμή, είναι να σχεδιάσω όσα πρέπει να γίνουν για να κάνουμε τον Δήμο μας, που δυστυχώς έχει μαραζώσει σε θλιβερό βαθμό, πρότυπο στην Ελλάδα και, γιατί όχι, να γίνει θέμα συζήτησης στην Ευρώπη με διαδικασίες και έργα που δεν φαίνονται μόνο οραματικά αλλά θα διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας.

Οι ιδέες που πήρα, θέλω να σας πω, είναι πολύ σημαντικές. Χρειάζεται επιμονή και δουλειά.

Mε όραμα, σχέδιο και φαντασία, όπως αναφέρει η παράταξη μας «ΑΜΕΣΑ», μακριά από κομματικούς μηχανισμούς, σκοπιμότητες, προσωπικά συμφέροντα και την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος σε ημετέρους και ανούσια πράγματα...

Θέλουμε αλλάξουμε αυτόν τον Δήμο ώστε να τον χαρούν επιτέλους οι απογοητευμένοι δημότες και κυρίως τα παιδιά μας... Δεν αφήνουμε να χαθεί άλλος χρόνος...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA