«Κόβουμε την Εύβοια στα δύο με μπλόκο στο Προκόπι...» - Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη στο Μαντούδι για τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ και στο Κέντρο Υγείας της περιοχής (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Κόβουμε την Εύβοια στα δύο με μπλόκο στο Προκόπι...» - Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη στο Μαντούδι για τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ και στο Κέντρο Υγείας της περιοχής (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε τι αποφασίστηκε στην κοινή ανακοίνωση που απέστειλαν στο EviaZoom.gr φορείς και σωματεία του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας την Παρασκευή (05-05-2023):

«Χθες Πέμπτη 4 Μάη πραγματοποιήθηκε ΚΟΙΝΗ σύσκεψη φορέων της ευρύτερης περιοχής του Μαντουδίου, με βασικό ζήτημα το επείγον πρόβλημα της υγείας! Το βασικό θέμα που αφορούσε το κάλεσμα, είναι το πάγιο ζήτημα των κατοίκων του δήμου μας για λειτουργία του σταθμού ΕΚΑΒ στην Δάφνη και την επαρκή στελέχωση του κέντρου υγείας Μαντουδίου.

Μέσα από την συζήτηση αναδείχτηκαν και πολλά άλλα προβλήματα και ελλείψεις που αντιμετωπίζει η περιοχή όσο και οι μεγάλες ευθύνες κυβέρνησης –περιφέρειας και δήμου.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κινητοποίηση των ρετσινάδων για να αναδειχτεί και εκεί το αίτημα για ΕΚΑΒ στην περιοχή αλλά και να στηρίξουμε τους συναδέλφους ρετσινάδες στα δίκαια αιτήματα τους.

ΠΡΩΤΟΣ σταθμός του αγώνα μας, είναι η συμμετοχή στο μπλόκο των συναδέλφων το Σάββατο 6/5.

"Όλοι το Σάββατο 6 Μάη στο Προκόπι 10:00π.μ κόβουμε την Εύβοια στα δυο, στήνουμε ΜΠΛΟΚΟ ΑΓΩΝΑ με κάθε τρόπο με κάθε μέσο. Το επόμενο διάστημα, θα συνεχίσουμε τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες μας με όλους τους τρόπους και τις μορφές, για να γίνουν πράξη, τα δίκαια αιτήματά μας. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ"

Σωματεία: Ρητινοκαλλιεργιτών Δασεργατών Ευβοίας, Εργαζομένων ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι, Συνταξιούχων ΙΚΑ Ευβοίας, ΟΤΑ Ευβοίας, Εμπορικός Σύλλογος Μαντουδίου, ΔΑΣΕ Προκοπίου - Δαφνούσα, ΔΑΣΕ Κουρκουλών.

Αθλητικοί Σύλλογοι: ΑΕΚ Κηρίνθου, Δόξα Προκοπίου. 

ΟΓΕ: Μαντουδίου, Εργαστήρι Θεάτρων Ιοκάστη».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA