Μικρούτσικος για Χαλκιδέα Ελίνα Παπίλα: «Τι να πει μωρέ..., δεν είναι μόνο ότι έχει κακούς αριθμούς, είναι ότι δεν υπάρχει εκπομπή και πάει εκεί που της αξίζει στα μονοψήφια κάτω του 5%...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μικρούτσικος για Χαλκιδέα Ελίνα Παπίλα: «Τι να πει μωρέ..., δεν είναι μόνο ότι έχει κακούς αριθμούς, είναι ότι δεν υπάρχει εκπομπή και πάει εκεί που της αξίζει στα μονοψήφια κάτω του 5%...»

Καυστικός ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, αναφερόμενος στην νέα φετινή εκπομπή της Χαλκίδέας Ελίνας Παπίλα που μεταδίδεται εδώ και λίγα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1, με αρκετά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά και στην ίδια προσωπικά...

Όπως τόνισε χθες Δευτέρα (29-05-2023):

«Καλό είναι να πάρεις την ευθύνη και να μη μιλάς καθόλου. Πόσες φορές μας έχει μιλήσει και μας λέει ότι πρέπει να φύγει, έχει δουλειά, δεν προλαβαίνει. Και όποτε έχει μιλήσει: "θα το μετρήσουμε εκεί", "φταίνε οι εκλογές", "φταίει η Τουρκοκρατία", "φταίει ο πατήρ Κοράκιος". Να έχεις τα κότσια και να πεις: "Ξεκινήσαμε κάτι που απ’ ό,τι βλέπουμε δεν έχει ανακάμψει"...», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε:

«Τι να πει μωρέ; Ότι είναι μία ανύπαρκτη εκπομπή που δεν κάνει τίποτα; Εγώ σε αυτά τα χρόνια που απουσίαζα συνεχώς χτυπούσε το τηλέφωνό μου και έλεγα "παιδιά, ξέρετε γιατί απέχω, ξέρετε τι μου έχει συμβεί". Τώρα βρήκαμε την Παπίλα και κάθε λίγο της ζητάμε μία δήλωση. Στη συγκεκριμένη εκπομπή, επειδή το γνωρίζω πάρα πολύ καλά, οι μέσα άνθρωποι τσακώνονται. Δεν είναι μόνο ότι έχει κακούς αριθμούς, είναι ότι δεν υπάρχει εκπομπή.

Ξεκίνησε κάτι άλλο, συνεχίζει κάτι άλλο, αλλάζει συνέχεια, δεν ξέραμε τον τίτλο πριν βγει, σε άλλους το δίναμε, είναι μία εκπομπή της απόλυτης ρευστότητας. Και τα κεντρικά πρόσωπα δεν έχουν τη δυνατότητα, δεν ξέρουν το παιχνίδι της επικοινωνίας να κάνουν το τίποτα κάτι. Μία εκπομπή χωρίς εσωτερική συνεκτικότητα, ο ένας εποφθαλμιά τον άλλο, χωρίς περιεχόμενο, δυνατότητες και υπερταλέντα και πάει εκεί που της αξίζει στα μονοψήφια κάτω του 5%...»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA