Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Θηβών: Τρομακτικό τροχαίο στο ύψος της Οινόης, φρικτός θάνατος για οδηγό αυτοκίνητου που συγκρούστηκε με νταλίκα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Θηβών: Τρομακτικό τροχαίο στο ύψος της Οινόης, φρικτός θάνατος για οδηγό αυτοκίνητου που συγκρούστηκε με νταλίκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρό θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν συνταξιούχο του ΚΤΕΛ σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (27-05-2023) στην Παλαιά Εθνική οδό Αθηνών - Θηβών, στην περιοχή της Οινόης και συγκεκριμένα στο ύψος του 50ου χιλιομέτρου...

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας συνταξιούχος του ΚΤΕΛ με κατεύθυνση προς τα Βίλια συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, με διερχόμενη νταλίκα που κινούνταν προς Αθήνα και από την σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να βρει ακαριαίο και φρικτό θάνατο.

Επικράτησε χάος και πανικός, ενώ ο δρόμος, που θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, έκλεισε για αρκετή ώρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θηβών.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι όπως μετέδωσε η απεσταλμένη του STAR Άννα Λίτινα, το προσωπικό του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο του δυστυχήματος δάκρυσε με αυτά που αντίκρισε.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA