Πήρε Φωτιά η Opap Arena: Και επίσημα Πρωταθλήτρια Ελλάδας η ΑΕΚ - Όλα όσα έγιναν μετά τη νίκη επί του Βόλου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πήρε Φωτιά η Opap Arena: Και επίσημα Πρωταθλήτρια Ελλάδας η ΑΕΚ - Όλα όσα έγιναν μετά τη νίκη επί του Βόλου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδας για 13η φορά στην ιστορία της μετά τη νίκη με 4-0 στον Κυριακάτικο αγώνα (14-05-2023) με τον Βόλο στην OPAP ARENA, στο πλαίσιο της τελευταίας 10ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League 2022-2023...

Η ΑΕΚ γιόρτασε την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου με τρόπο εντυπωσιακό και μεγαλοπρεπή. Το βαρύτιμο τρόπαιο της Super League 2022-23 έχει ήδη προστεθεί στη συλλογή της ομάδας, καθώς απονεμήθηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ.

Η έκρηξη της χαράς ήρθε όταν οι αρχηγοί Σέρχιο Αραούχο και Πέτρος Μάνταλος ύψωσαν το πολυπόθητο έπαθλο στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας, την ώρα που η νύχτα γινόταν μέρα και γέμιζε χρώματα από το εντυπωσιακό σόου των πυροτεχνημάτων. Λίγους μόνο μήνες μετά τα λαμπρά εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ, ο λαός της έζησε εκεί μία ακόμα ιστορική νύχτα. 

Ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου και η διαδρομή του τροπαίου από τον αγωνιστικό χώρο μέχρι την προεδρική σουίτα, όπου το «ιερό δισκοπότηρο» της Stoiximan Super League 2022-23 παραδόθηκε από τον Πέτρο Μάνταλο και τον Ματίας Αλμέιδα στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Η OPAP ARENA «κάηκε» στην κυριολεξία εντός και εκτός γηπέδου μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας (15-05-2023).

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA