Ψησταριά «Ο Κούλης» στη Χαλκίδα: 26 χρόνια ιστορίας και παράδοσης - Το απόλυτο στέκι των καλοφαγάδων! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ψησταριά «Ο Κούλης» στη Χαλκίδα: 26 χρόνια ιστορίας και παράδοσης - Το απόλυτο στέκι των καλοφαγάδων! (ΦΩΤΟ)

Με αέρα ανανέωσης υποδέχτηκε τη φετινή σεζόν η Ψησταριά «Ο Κούλης» που εδώ και 26 χρόνια, από το 1997, γράφει ιστορία διατηρώντας τα συστατικά της μακρόχρονης επιτυχίας του με τα ποιοτικά και εκλεκτά κρεατικά που προσφέρει...

Το ψητοπωλείο που βρίσκεται στη Χαλκίδα, επί των οδών 25ης Μαρτίου και Αντωνίου Νίκα, είναι καθημερινά το απόλυτο στέκι των καλοφαγάδων με εκλεκτές επιλογές που προμηθεύεται από το Κρεοπωλείο «Ο Κούλης» που με την σειρά του κάνει την διαλογή των κρεάτων αυστηρά από τις καλύτερες και πιστοποιημένες ΕΥΒΟΙΩΤΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ και μόνο.

Επιλογές όπως:

Οι σούβλες, κοντοσούβλι χοιρινό, κοντοσούβλι κοτόπουλο, πρόβατο στην λαδόκολλα, κοτόπουλο σούβλας, κοκορέτσι, λαχταριστά τυλιχτά και ψωμάκι, σουβλάκια, γύρο, σκεπαστές που μένουν αξέχαστες, και μην ξεχνάμε το signature του μαγαζιού: το μπιφτέκι το γεμιστό, και αλλά πολλά πιάτα: μπριζόλες, παϊδάκια αρνί, τόμαχοκ και ρίμπαι… Τα πάντα είναι χειροποίητα με μεράκι και σεβασμό!
«
Θα μας βρείτε στην Χαλκίδα, επί των οδών 25ης Μαρτίου και Αντωνίου Νίκα, με άνετο χώρο και αυλή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μενού μας, ή με ντελίβερι στο 22210 85967».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA