Χαλκίδα: 43χρονη καθηγήτρια του 4ου Γυμνασίου δέχθηκε πυροβολισμούς μέρα μεσημέρι από μαθητή - Δημοσιογράφος βρήκε βιντεοληπτικο υλικό, ανύπαρκτες οι έρευνες από Αστυνομία και Εισαγγελικές & Δικαστικές Αρχές (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: 43χρονη καθηγήτρια του 4ου Γυμνασίου δέχθηκε πυροβολισμούς μέρα μεσημέρι από μαθητή - Δημοσιογράφος βρήκε βιντεοληπτικο υλικό, ανύπαρκτες οι έρευνες από Αστυνομία και Εισαγγελικές & Δικαστικές Αρχές (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση με πυροβολισμούς μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Χαλκίδας καταγγέλλει ότι δέχτηκε 43χρονη καθηγήτρια, για την οποία υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει βγάλει, προς το παρών, την παραμικρή ανακοίνωση, ούτε αράδα...

Συγκεκριμένα, η 43χρονη καθηγήτρια του 4ου Γυμνάσιου Χαλκίδας, που βρίσκεται επί της οδού 28η Οκτωβρίου στο κέντρο της Χαλκίδας, μετέβη λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης (10-05-2023) στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας και κατήγγειλε ότι δέχθηκε πυροβολισμούς από αεροβόλο όπλο τύπου περιστρόφου από έναν ανήλικο μαθητή (σ.σ. λυκείου πιθανότατα), οποίος ήταν μαζί με άλλα δύο άτομα εκείνη την ώρα. Οι σφαίρες μάλιστα την πέτυχαν στην κοιλιακή χώρα, αλλά επειδή ήταν πλαστικές, δεν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και γλίτωσε τα χειρότερα.

Όπως κατήγγειλε η 43χρονη καθηγήτρια, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 12:20 το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (08-05-2023), την ώρα που η ίδια περπατούσε έξω από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας όπου διδάσκει και όπως ανέφερε στον Αξιωματικό της Ασφάλειας Χαλκίδας που πήρε την κατάθεση της, δεν έκανε άμεσα την καταγγελία καθώς, όπως είπε, «ήταν σε κατάσταση σοκ και το σκεφτόταν...» από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στην κατάθεση της φέρεται να κατέθεσε χαρακτηριστικά:

«Τρεις ανήλικοι μαθητές άλλου σχολείου με περίμεναν απέναντι από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας όπου διδάσκω και χωρίς λόγο, ο ένας εκ των τριών έβγαλε αεροβόλο όπλο τύπου περιστρόφου και με πυροβόλησε στην κοιλιά... Στη συνέχεια διέφυγαν τρέχοντας...»

Ανύπαρκτες οι έρευνες της Αστυνομίας και των Δικαστικών & Εισαγγελικών Αρχών της Χαλκίδας - Το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που βρήκε δημοσιογράφος, αλλά δεν έψαξαν να βρουν η Αστυνομία της Χαλκίδας και οι Δικαστικές & Εισαγγελικές Αρχές της Χαλκίδας....

Αυτό που δεν έκαναν οι αρμόδιες αρχές της Χαλκίδας, το έκανε η δημοσιογράφος του ALPHA Ρένα Κουβελιώτη, η οποία βρέθηκε στη περιοχή την Πέμπτη (11-05-2023) και κατάφερε να εξασφαλίσει ένα βιντεοληπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο έχει καταγράψει μία παρέα τριών μαθητών που ήταν η μοναδική στον τόπο της επίθεσης, ακριβώς την ώρα του συμβάντος και εξαφανίστηκαν στη συνέχεια τρέχοντας.

«Για άλλη μία φορά μας προξενεί εντύπωση γιατί όπως πήγαμε εμείς στα καταστήματα για να μαζέψουμε οπτικό υλικό, αντίθετα οι αρχές εδώ δεν έχουν πάει, προφανώς γιατί έγινε η καταγγελία χθες...», τόνισε η δημοσιογράφος απορημένη και σημείωσε: «ας ελπίσουμε ότι θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες έρευνες από τις τοπικές αρχές...»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που εξασφάλισε η δημοσιογράφος του ALPHA και το μετέδωσε δελτίο ειδήσεων και η εκπομπή TLIVE με την Τατιάνα Στεφανίδου την Πέμπτη (11-05-2023), όπως και τις δηλώσεις του Διευθυντή του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας, Γιώργου Γιαννούκου για το περιστατικό:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA