Στο δρόμο προς Βασιλικό: Τροχαίο για τον επτάψυχο Βαγγέλα που γλίτωσε από θαύμα - Παραλίγο να πέσει με το αμάξι στον Ποταμό Λήλαντα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στο δρόμο προς Βασιλικό: Τροχαίο για τον επτάψυχο Βαγγέλα που γλίτωσε από θαύμα - Παραλίγο να πέσει με το αμάξι στον Ποταμό Λήλαντα (ΦΩΤΟ)

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοιας και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας, Βαγγέλης Κούκουζας, γλίτωσε από θαύμα σε τροχαίο που είχε την Δευτέρα (08-05-2023) με το αυτοκίνητο του με το οποίο κινείτο στο δρόμο προς το Βασιλικό Χαλκίδας...

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του ΙΧ, το οποίο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε με τούμπες δίπλα σε απόσταση αναπνοής από τον Ποταμό Λήλαντα και από τύχη δεν έπεσε μέσα.

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 η «ζούγκλα» του Ποταμού Λήλαντα είχε θερίσει 8 ζωές κατοίκων που έχασαν την ζωή τους από τον ορμητικό χείμαρρο (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα).

«Ευτυχώς γλίτωσα με ελαφρά τραύματα...», δήλωσε στο EviaZoom.gr ο Βαγγέλης Κούκουζας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA