Σύζυγος Καραϊβάζ: «Ήταν θεσμική η δολοφονία του, του έκλεισαν το στόμα για αυτά που έγραφε και αν τολμήσει κάποιος να πει & να γράψει κάτι θα έχει την τύχη του...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σύζυγος Καραϊβάζ: «Ήταν θεσμική η δολοφονία του, του έκλεισαν το στόμα για αυτά που έγραφε και αν τολμήσει κάποιος να πει & να γράψει κάτι θα έχει την τύχη του...» (ΦΩΤΟ)

Η απαρηγόρητη σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις σε ΑΝΤ1, MEGA και STAR μετά τις εξελίξεις με τις δύο σύλλήψεις των δύο Ελλήνων αδελφών, οι οποίοι συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν για την δολοφονία του:

«Δυστυχώς για εμάς ο Γιώργος δεν γυρίζει πίσω. Ούτε για μένα ούτε για το παιδί μας. Εμένα δεν μου αλλάζουν κάτι αυτά τα στοιχεία. Είναι δεδομένο ότι η δολοφονία του Γιώργου ήταν από επαγγελματίες. Η δολοφονία του Γιώργου είχε σχέση με την φύση της δουλειάς του. Hταν ένα έγκλημα κατά της δημοσιογραφίας. Του έκλεισαν το στόμα για αυτά που έγραφε στο site του.

Επειδή με το οργανωμένο έγκλημα υπήρχε μία σκιά στην Ελλάδα στα προηγούμενα χρόνια, σε αυτή την περίπτωση έχουμε μία θεσμική δολοφονία ενός εργάτη του Τύπου. Αν τολμήσει κάποιος να πει και να γράψει κάτι θα έχει την τύχη του Γιώργου. Η ελευθεροτυπία στην Ελλάδα πρέπει να προστατευθεί...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA