Πλειστηριασμοί - Βόρεια Εύβοια: Στο «σφυρί» για χρέη γνωστό ξενοδοχείο με τιμή εκκίνησης πάνω από 650.000 ευρώ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πλειστηριασμοί - Βόρεια Εύβοια: Στο «σφυρί» για χρέη γνωστό ξενοδοχείο με τιμή εκκίνησης πάνω από 650.000 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ο ελληνικός τουρισμός να ετοιμάζεται να καταγράψει φέτος νέο ρεκόρ αφίξεων και εισπράξεων, καθώς η Ελλάδα ανεβαίνει διαρκώς θέσεις στη λίστα των δημοφιλών τουριστικών προορισμών, ωστόσο πλούσια παραμένει και η λίστα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που είτε δεν άντεξαν τις σωρευτικές συνέπειες των διαδοχικών κρίσεων, είτε για άλλους λόγους βυθίστηκαν στα οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα οι μονάδες τους να οδηγούνται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό...

Χαρακτηριστικό είναι ότι 35 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα βγαίνουν στο «σφυρί» για χρέη και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και ένα πασίγνωστο ξενοδοχείο που έχει έδρα την Βόρεια Εύβοια.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο - υδροθεραπευτήριο «Knossos City Spa Hotel» που βρίσκεται στα Λουτρά Αιδηψού. Έχει προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό στις 8 Ιουνίου 2023 με τιμή εκκίνησης στις 652.000 ευρώ. Πρόκειται για κτίριο με 4 ορόφους, συνολικής επιφάνειας 1.886 τ.μ., που έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 402,58 τ.μ. και έχει συνολικά 37 δωμάτια και είναι σε απόσταση μικρότερη από 250 μέτρα από την παραλία.

Το κέντρο υδροθεραπείας του ξενοδοχείου προσφέρει θαλασσοθεραπεία, μασάζ με ζεστές πέτρες, ταϊλανδέζικο μασάζ, σοκολατοθεραπεία και αρωματοθεραπεία. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν επίσης ένα ρωμαϊκό ατμόλουτρο, το Royal Vichy Shower, ένα υδρομασάζ, σάουνα και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Το ξενοδοχείο - υδροθεραπευτήριο «Knossos City Spa Hotel»:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA