Εντοπίστηκε σώα στη Νέα Μάκρη η 56χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Μαρούσι - Είχε έρθει και στο Αλιβέρι (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εντοπίστηκε σώα στη Νέα Μάκρη η 56χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Μαρούσι - Είχε έρθει και στο Αλιβέρι (ΦΩΤΟ)

Αίσιο τέλος δόθηκε στην εξαφάνιση της  56χρονης Κατερίνας Μπάτσου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή (19-05-2023) από το Μαρούσι Αττικής...

Η γυναίκα εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό της και η οικογένειά της έκανε εκκλήσεις, μέσω του, «Φως στο Τούνελ» για τον εντοπισμό της.

Τελικά το βράδυ του Σαββάτου (20-05-2023) εντοπίστηκε στην περιοχή της Νέας Μάκρης στην Αττική, είναι καλά στην υγεία της και επέστρεψε πίσω στους δικούς της ανθρώπους.

Οι λόγοι της περίεργης 24ωρης εξαφάνισης της παραμένουν άγνωστοι.

Το χρονικό

Όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το site της, η 56χρονη, που είναι μητέρα δύο παιδιών και οπτικός στο επάγγελμα, ξεκίνησε να πάει στο κατάστημα που εργάζεται (πίσω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), αλλά δεν έφτασε ποτέ.

Κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν κοντά στο σπίτι της στην οδό Σωρού να κινείται με το αυτοκίνητό της, ένα FIAT PANDA κόκκινο.

Το τελευταίο στίγμα που έδωσε το κινητό της τηλέφωνο πριν απενεργοποιηθεί, ήταν από την κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Αλιβέρι Εύβοιας, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επισκεφθεί.

Η Κατερίνα Μπάτσου:

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ από την κάμερα ασφαλείας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA