Χαλκίδα: Σκοτώθηκε 39χρονος σε σφοδρό τροχαίο στην Υψηλή Γέφυρα - Αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Σκοτώθηκε 39χρονος σε σφοδρό τροχαίο στην Υψηλή Γέφυρα - Αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό (ΦΩΤΟ)

Τραγικό επίλογο είχε το σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 6:00 το πρωί της Παρασκευής (19-05-2023) στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας...

Οι αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ που κατέγραψε ο φακός του EviaZoom.gr από το διαλυμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος Χαλκιδέος και το φορτηγό είναι ενδεικτικές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που διερευνώνται.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, τα οποία απεγκλώβισαν τον 39χρονο τραυματισμένο οδηγό του αυτοκίνητου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ο δρόμος έκλεισε προσωρινά και στα δύο ρεύματα και διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγη ώρα αργότερα ο 39χρονος Κώστας Τσιλάκης (φωτο κάτω), ο οποίος είναι Χαλκιδέος και διέμενε στην Αρτάκη, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας:

Δείτε τις ΕΙΚΟΝΕΣ που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr από το σημείο του δυστυχήματος λίγα λεπτά μετά την μοιραία σφοδρή σύγκρουση:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA