Κωνσταντοπούλου για αποχωρήσεις και καταγγελίες υποψηφίων της: «Η Πλεύση Ελευθερίας δέχεται βρώμικη και ανήθικη επίθεση...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Κωνσταντοπούλου για αποχωρήσεις και καταγγελίες υποψηφίων της: «Η Πλεύση Ελευθερίας δέχεται βρώμικη και ανήθικη επίθεση...»

Για «ανήθικη» όσο και «βρώμικη» επίθεση εις βάρος της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε λόγο η επικεφαλής της, Ζωή Κωσταντοπούλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA την Κυριακή (11-06-2023), μετά τις αποχωρήσεις και καταγγελίες υποψηφίων της, οι οποίοι βγήκαν πρώτοι σε σταυρούς αλλά αντικαταστάθηκαν από την Πρόεδρο του κόμματος με ημετέρους και δικούς της.., όπως κατήγγειλαν με ανακκοινώσεις τους...

Όπως ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, «ήταν εξ αρχής γνωστό στους υποψηφίους το δικαίωμά της να καθορίσει τη σύνθεση των ψηφοδελτίων και ουδείς εξέφρασε αντιρρήσεις...», φέρνοντας το παράδειγμα του Διαμαντή Καραναστάση, ηθοποιού και συντρόφου της, «που είναι εκείνος που πήρε στην πλάτη του την Α' Αθήνας», όπως σημείωσε η ίδια.

Επιπλέον η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάλεσε τους πολίτες να σκεφθούν γιατί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας βάλλεται πριν καν αυτή συγκροτηθεί. Ενώ ζήτησε να αναλογισθούν τι θα γινόταν, μετά στη Βουλή, με τα πρόσωπα που με τόση ευκαιρία καταγγέλλουν τώρα την Πλεύση Ελευθερίας.

Στα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας, κληθείσα να πάρει θέση στο δίλημμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτοδυναμία ή τρίτες κάλπες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέτεινε ότι το δίλημμα είναι, τι αντιπολίτευση θα έχει ο ελληνικός λαός. Είναι εκλογές για αντιπολίτευση, προσέθεσε.

Άσκησε, εκ νέου, κριτική στο ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι είναι 49 χρόνια στη Βουλή και έχει δώσει δείγματα γραφής. Με άλλα λόγια, συμπλήρωσε, θα μπορούσε να είχε κάνει πολύ περισσότερα, και θύμισε πως η ίδια ήταν μόλις έξι μήνες στη Βουλή.

Σε ό,τι αφορά την κοινοβουλευτική δράση της Πλεύσης Ελευθερίας, η ίδια δεσμεύτηκε ότι θα αναληφθούν, πολύ γρήγορα μάλιστα, πρωτοβουλίες για το κοινωνικό κράτος δικαίου.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ