Μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για την διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό - Θύρα 13 σε Αλαφούζο: «Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις, η ξεφτίλα σου ξεπερνάει την φαντασία όλων...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για την διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό - Θύρα 13 σε Αλαφούζο: «Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις, η ξεφτίλα σου ξεπερνάει την φαντασία όλων...»

Η Θύρα 13 προχώρησε σε σκληρή προσωπική ανακοίνωση κατά του Προέδρου του Παναθηναϊκού και ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν από το zougla.gr σχετικά με την πρόσφατη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό Αττικής, λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης (07-06-2023), όπου ο ένας εκ των δύο νεκρών Βασίλη Ρουμπέτης αποκαλύφθηκε ότι χρησιμοποιούσε την θωρακισμένη Mercedes ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου...

Ο Βασίλης Ρουμπέτης, ο οποίος «γαζώθηκε» από καλάσνικοφ μαζί με τον γαμπρό του Διονύση Μουζακίτη, ήταν οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και είχε καταδικαστεί για συνέργεια στην δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου το 2012.

Η διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό Αττικής αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Greek Mafia.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13 για τον Γιάννη Αλαφούζο:

«11 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ και ακόμα ψάχνουμε του βαρελιού τον πάτο….Όταν η ομάδα σε είχε ανάγκη εσύ έδινες μάχη απο το Twitter.

Η ξεφτίλα σου όμως σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνάει την φαντασία όλων, μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν.

Πρόσθεσες ακόμη μια μαύρη κηλίδα στον σύλλογο του Παναθηναϊκού μας. Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και μια συγνώμη στην οικογένεια του Μιχάλη Φιλόπουλου.

Η Θύρα 13 δεν ξεχνά αλλά και ούτε συγχωρεί.

ΥΓ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ 29/3/07

ΘΥΡΑ 13-1966».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA