Μπακογιάννη σε Λιάγκα για νέα Κυβέρνηση: «Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος, είναι μεγάλα τα προβλήματα στη χώρα και όσοι δεν είναι ικανοί άμεσα θα υπάρξει η αντικατάσταση τους...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μπακογιάννη σε Λιάγκα για νέα Κυβέρνηση: «Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος, είναι μεγάλα τα προβλήματα στη χώρα και όσοι δεν είναι ικανοί άμεσα θα υπάρξει η αντικατάσταση τους...» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ήταν μεγάλη η συγκίνηση, κακά τα ψέματα. Με ίδιο αριθμό βουλευτών, όπως την πρώτη φορά, μετά από μια ταραχώδη τετραετία… ήταν μεγάλη συγκίνηση και χαρά, έχοντας επίγνωση και της ευθύνης που αναλαμβάνει», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη την Τρίτη (27-06-2023) στην εκπομπή «Το Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος την ρώτησε για τα συναισθήματα της κατά την ορκωμοσία, για δεύτερη φορά, του Κυριάκου Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργού...

Σχετικά με τις προσδοκίες των πολιτών και την διαφορά της δεύτερης από την πρώτη τετραετία διακυβέρνησης της χώρας από την Νέα Δημοκρατία, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε:

«Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος. Ο κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες και είναι λογικό να έχει βάλει ψηλά τον πήχη και για τον Πρωθυπουργό και για την Κυβέρνηση. Προγραμματισμένα προχωράμε, είναι πρόκληση η δεύτερη τετραετία...»

Σε σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα περί ευάριθμου κυβερνητικού σχήματος, η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε:

«Eίναι πολύ μεγάλα τα προβλήματα. Το πρόβλημα δεν είναι ο αριθμός των μελών της Κυβέρνησης, αλλά η συνθετότητα (sic) των προβλημάτων που απαιτούν λύση. Η Κυβέρνηση θα κριθεί από τον κόσμο και από το αποτέλεσμα...»

Στην παρατήρηση του παρουσιαστή πως «υπάρχει πολύ ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση;», η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας είπε:

«Πολύ από όλα έχει αυτή η κυβέρνηση. Έχει κρίνει ο Πρωθυπουργός με βάση την ικανότητα τους τα πρόσωπα και όχι με βάση την πολιτική τους καταβολή. Εάν δεν αποδειχθούν ικανά κάποια πρόσωπα, προφανώς άμεσα θα υπάρξει η αντικατάσταση τους...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA