Πολύνεκρο ναυάγιο - Πήγε στην Πύλο η Σακελλαροπούλου και τα ...άκουσε από πολίτες: «Είναι ντροπή αυτό..., φωτογραφίζεστε και στην τυμβωθηρία όπως στα Τέμπη...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Πολύνεκρο ναυάγιο - Πήγε στην Πύλο η Σακελλαροπούλου και τα ...άκουσε από πολίτες: «Είναι ντροπή αυτό..., φωτογραφίζεστε και στην τυμβωθηρία όπως στα Τέμπη...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φραστικό επεισόδιο με νεαρούς πολίτες και διαδηλωτές είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όταν βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14-06-2023) στο Λιμάνι της Καλαμάτας μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο όπου υπάρχει εκατόμβη νεκρών...

Μόλις έφτασε αποδοκιμάστηκε έντονα από μία ομάδα νεαρών πολιτών και διαδηλωτών, οποία άνοιξε τον εξής διάλογο με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία πήγε προς το μέρος τους για να συνομιλήσει μαζί τους:

Πολίτης: «Είμαστε εδώ για τους πρόσφυγες που κάθε μέρα η κυβέρνηση της ΝΔ, υπό τη δική σας προεδρία, τους κάνει αυτά που τους κάνει, τους σκοτώνει (!) στον φράχτη του Έβρου και ρίχνει τις βάρκες στο Αιγαίο»...

ΠτΔ: «Σκεφτείτε, αυτά τα σαπιοκάραβα που φορτώνουν οι διακινητές και κάνουν το εμπόριο, πόσες ευθύνες ακόμη υπάρχουν. Δεν είναι τόσο απλά όσο τα λέτε».

Πολίτης: «Κι εσείς τι κάνατε γι' αυτό;»

ΠτΔ: «Θα το λύσουμε εσείς κι εγώ, τώρα, εδώ;»

Πολίτης: «Εσείς ήρθατε εδώ»

ΠτΔ: «Ναι, γιατί όταν ακούω φωνή έχω μια προσέγγιση δημοκρατική. Δεν μου αρέσει ο μονόλογος, σας ακούω»

Πολίτης: «Τη δημοκρατική σας προσέγγιση την είδαμε στον φράχτη που φωτογραφίζεστε και στην τυμβωρυχία και εδώ και αλλού και στα Τέμπη»

ΠτΔ: «Ο φράχτης είναι η προστασία των συνόρων της πατρίδας μου»

Πολίτης: «Την προστασία της πατρίδας την είδαμε με τους 59 νεκρούς»

ΠτΔ: «Κοιτάξτε, είναι παραμονές εκλογών, εγώ δεν κατεβαίνω στις εκλογές, εσείς ναι...»

Πολίτης: «Εμείς δεν κατεβαίνουμε σε εκλογές, είναι ντροπή αυτό, ντροπή»

Οι συγκεντρωμένοι υποστήριξαν ότι είναι παράλογο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου να συμφωνεί με το φράχτη στον Έβρο, αλλά, παράλληλα να στηρίζει τους μετανάστες, με το φραστικό επεισόδιο να λήγει καθώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχώρησε από το σημείο.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ