Βελόπουλος στο «Καλημέρα Ελλάδα»: «Πολιτικό τσίρκο η κυβέρνηση της ΝΔ...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βελόπουλος στο «Καλημέρα Ελλάδα»: «Πολιτικό τσίρκο η κυβέρνηση της ΝΔ...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ήταν την Πέμπτη (29-06-2023) ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος...

Σχετικά με την διπλή εκλογική μάχη, είπε ότι «ήταν αγώνας επιβίωσης, όχι απλή εκλογική μάχη», ενώ σημείωσε ότι «Αναγκάστηκα να στείλω εξώδικο ότι δεν έχουμε σχέση ως κόμμα με την ακροδεξιά, για να ενημερωθούν όλοι. Η Ελληνική Λύση είναι ένα εθνικό, κοινωνικό, πατριωτικό, λαϊκό κόμμα. Εγώ ξέρω τι είμαστε εμείς και το αποδείξαμε...»

Σχολιάζοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα, ο Κυριάκος Βελόπουλος σημείωσε ότι:

«Πρέπει να ντρέπονται οι ψηφοφόροι της ΝΔ που ο Πρωθυπουργός δεν έβαλε έναν υπουργό από την Μακεδονία. Είναι πολιτικό τσίρκο η Κυβέρνηση. Τα ορφανά του Σημίτη γέμισαν το υπουργικό σχήμα που επέλεξε ο πρωθυπουργός. 63 μέλη Υπουργικού Συμβουλίου, ξέρετε πόσους μετακλητούς υπάλληλους, πόσες γραμματείς, πόσους γενικούς γραμματείς χρειάζονται και τι δαπάνη απαιτείται».

Ρωτήθηκε πολλές φορές για άλλα κόμματα που βρίσκονται δεξιότερα της ΝΔ, λέγοντας ότι «δεν μιλάω για άλλα κόμματα, δεν συνεργαστήκαμε με την ΝΔ, θα συνεργαστώ με άλλα κόμματα που δεν τα ξέρω κιόλας;», είπε όμως ότι το κόμμα του θα κάνει πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή για την Συμφωνία των Πρεσπών και την φονική φωτιά στο Μάτι, λέγοντας «Αν υπογράψει (ενν. άλλο κόμμα) για να γίνει Εξεταστική για το πώς προδόθηκε η Μακεδονία ή για το Μάτι, καλό θα είναι» και συμπληρώνοντας ότι «Θα συμφωνήσω με όποιο κόμμα θέλει να βοηθήσει την πατρίδα μου».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε αρκετές φορές:

«Βγάζω το καπέλο στην επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ, της βγάζω το καπέλο, γιατί ήξεραν ότι το προϊόν τους ότι δεν ήταν ψηλό και κόντυναν όλους τους υπόλοιπους, όμως και με αθέμιτα μέσα».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA