Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - «ΑΜΕΣΑ»: Οι 18 νέες υποψηφιότητες που ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - «ΑΜΕΣΑ»: Οι 18 νέες υποψηφιότητες που ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου (ΦΩΤΟ)

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου με την δημοτική κίνηση «ΑΜΕΣΑ» συνεχίζει ακατάπαυστα τον Ιούλιο, όπως και τους προηγούμενους μήνες, να ανακοινώνει επίσημα τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023...

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr οι νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής:

• Αναγνωστάκης Κώστας:
Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης γεννήθηκε στη Χαλκίδα όπου και κατοικεί και έχει δυο κόρες, τη Λία και τη Μαριτίνα. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο UΝI της Κολωνίας (Γερμανία) και γνωρίζει Γερμανικά και Αγγλικά. Το επάγγελμά του είναι Λογιστής-Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Προπονητής Ποδοσφαίρου. Από τα νεανικά του χρόνια υπηρέτησε το χώρο του αθλητισμού, ως ποδοσφαιριστής αρχικά στην Εθνική Νέων, καθώς και σε πολλές ομάδες της Χαλκίδας (ΑΕΚ Χαλκίδας, Προποντίδα, Α.Ο. Κανήθου, Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς, Α.Ο. Αγ. Ελεούσας-Καμάρες). Αργότερα απέκτησε το δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B΄ και έχει διατελέσει ως προπονητής σε πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες της Εύβοιας, αλλά και ως διοικητικό μέλος σε ομάδες (μπάσκετ, ποδοσφαίρου) της Χαλκίδας. Επίσης υπήρξε υποψήφιος και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκίδας και Αντιπρόεδρος ΔΟΑΠΠΕΧ στον τομέα Αθλητισμού.

• Γιαννούκος Γιώργος:
Ο Γιώργος Γιαννούκος είναι καθηγητής Φυσικός και εργάστηκε στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει διατελέσει διευθυντής στο γυμνάσιο Λαμψάκου και υποδιευθυντής στο 4ο γυμνάσιο Χαλκίδας. Με την εκλογή του ως Δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας, διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τα έτη 2014-2016, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ το 2006 και Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ΚΕΠ από το 2014 έως 2016. Είναι πατέρας δύο παιδιών του Νικολάου και του Δημητρίου. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Μάρκου Γιώργος:
Ο Γιώργος Μάρκου είναι ελεύθερος επαγγελματίας με τομέα δραστηριότητας την ανακαίνιση κτηρίων. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Μαστρογιάννη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, που σήμερα είναι ηλικίας 13 και 11 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο (Μπούρτζι), ενώ διαμένει στο Βασιλικό.

• Μπελιάς Παναγιώτης:
Ο Παναγιώτης Μπελιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Φάρο Αυλίδας, όπου κατοικεί σήμερα με την οικογένειά του, την σύζυγό του Βάγια Νίκα και τα δύο τους παιδιά. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ιδιαίτερα ενεργός στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα. Έχει υπάρξει αθλητής ποδοσφαίρου των Α.Ο Αυλίδας και Α.Ο.Κ.Π, ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος Δ.Σ στον μπασκετικό Γ.Σ Αυλίδας. Είναι εν ενεργεία Κοινοτικός σύμβουλος Φάρου Αυλίδας και παράλληλα Πρόεδρος Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φάρου Αυλίδας.

• Βασιλείου Γιώργος:
Ο Γιώργος Βασιλείου, κατάγεται από την Κερασιά Εύβοιας και κατοικεί στη Χαλκίδα. Σπούδασε στα ΙΕΚ στον όμιλο ΑΝΤ1, Ηχοληψία-χειριστής ραδιοτηλεοπτικών μέσων και έχει μεταπτυχιακό στο Business administration (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Εργάζεται ως Ιδιωτικός υπάλληλος και είναι μέλος συλλόγων, με κοινωνικές και εθελοντικές δράσεις.

• Δευτερέου Παναγιώτα:
Η Παναγιώτα Δευτερέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Επί σειρά ετών εργάστηκε ως νοσηλεύτρια στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στην γενέτειρά της και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Έχοντας ζήσει για αρκετά χρόνια στη Στοκχόλμη, γνωρίζει καλά πώς μπορεί μια πόλη να είναι «φιλική» προς τους δημότες της, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και το επιχειρείν. Στόχος της είναι με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τους συμπολίτες της να συμβάλει στο να γίνει η Χαλκίδα καλύτερη, να γίνει η πόλη που της αξίζει.

• Γιαννάκης Γιάννης:
Ο Γιάννης Γιαννάκης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελλάδας και Πρωταθλητής Ελλάδας στην ενόργανη γυμναστική. Σήμερα ασκεί το επάγγελμα του Ασφαλιστικού πράκτορα. Επιθυμία του είναι να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του στον αθλητικό σχεδιασμό και την υλοποίηση υποδομών, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας ως πολίτες, με ειδική μέριμνα στα άτομα με ειδικές ανάγκες και την 3η ηλικία. Είναι παντρεμένος, και πατέρας ενός παιδιού και κατοικεί στη Χαλκίδα.

• Ντεγιάννης Κωνσταντίνος:
Ο Κωνσταντίνος Ντεγιάννης (24 ετών) κατοικεί στην περιοχή του Μύτικα. Υπηρετεί ως Υπαξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις του Σώματος των Πεζοναυτών. Αγαπάει τον αθλητισμό και ως ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί στα Αθλητικά Σωματεία του Μαντουδίου, της Χαλκίδας (ΑΟ Χαλκίς) και του Ελλησπόντου. Με τη ίδια ευθύνη που υπηρετεί την πατρίδα μας, επιθυμεί να συμβάλει και εκείνος ως μέλος της νέας γενιάς, στην ανανεωτική προσπάθεια ανάπτυξης ενός σύγχρονου Δήμου Χαλκιδέων.

• Χαράλαμπος Χαραλάμπους:
Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους είναι 28 ετών και κατοικεί στο Αφράτι. Σπούδασε Μηχανικός Περιβάλλοντος στο Πολυτεχνείο Πατρών και από φοιτητής συμμετείχε ως στέλεχος στα συλλογικά φοιτητικά όργανα. Εργάζεται ως Μηχανικός Περιβάλλοντος & Ασφάλειας στην εταιρεία Europa. Αγαπάτην ποδηλασία, και τον Μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είναι ένας νέος άνθρωπος, που υπεραγαπά τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε καιως υποψήφιος μέσω του συνδυασμού «Άμεσα», αναζητά τις ευκαιρίες έκφρασης της νέας γενιάς, σε εφαρμόσιμες καινοτόμες και σύγχρονες ιδέες.

• Βενετσιάνα (Βέτα) Κορωναίου:
Η Βενετσιάνα (Βέτα) Κορωναίου είναι Νηπιαγωγός, με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση». Πρώην πρόεδρος και νυν μέλος στο Σύλλογο Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, στο Υπηρεσιακό συμβούλιο του Ν. Εύβοιας, Πρόεδρος στον Εξωραϊστικό σύλλογο Πανόραμα Χαλκίδας, μέλος στον Ερυθρό Σταυρό κ.ά Δεν διστάζει να διεκδικήσει τους όρους που δικαιούμαστε σαν κοινωνία, για τη ζωή και το μέλλον μας, με βαθιά πίστη στην ποιότητα της εκπαίδευσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών, συλλογικά, δυναμικά και με ενσυναίσθηση. Στόχος της, να γίνει ο τόπος μας κέντρο των εξελίξεων και του ενδιαφέροντος, να αναπτυχθούν και να βελτιωθούν υποδομές για τον πολιτισμό, για το περιβάλλον, για την χωροταξία , για την αισθητική αναμόρφωση. Έχει 2 παιδιά (πτυχιούχος Φαρμακευτικής και πτυχιούχος Γεωπονικής) και είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Ρένος Δημητρίου:
Ο Ρένος Δημητρίου, είναι Χαλκιδέος, παντρεμένος με δυο κόρες, τη Δήμητρα (φοιτήτρια Οικονομίας & Διοίκησης) και την Έλενα (μαθήτρια Λυκείου) και κατοικεί στη Ν. Αρτάκη. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, Ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρίας (Φ.Δ.Χ.), εκλεγμένος Πρόεδρος του Σωματείου Αυτοκινητιστών Εύβοιας και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φ.Δ.Χ. Πρωτοπόρος στη δράση των κατοίκων της Νέας Κυζίκου (Ν. Αρτάκης) στην υλοποίηση έργων υποδομής της περιοχής, καθώς στον κλάδο των μεταφορών. Η εμπειρία λόγω του επαγγέλματός που έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, βλέποντας σύγχρονους δήμους που σήμερα είναι πρότυπα, θεωρεί χρέος του αλλά και συλλογικά, να βοηθήσουμε να ανέβει η πόλη μας σε υψηλότερα επίπεδα, τόσο τεχνολογικά όσο και λειτουργικά, για μια σύγχρονη πόλη φιλική στους επισκέπτες και τους πολίτες της.

• Γιώργος Κριάρας:
Ο Γιώργος Κριάρας(17/11/1968), γέννημα θρέμμα και κάτοικος Ν. Αρτάκης, είναι Οικονομολόγος με MSc από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στον Έλεγχο Επιχειρήσεων και Δημοσίων Οργανισμών πιστοποιημένος εκπαιδευτικός και σύμβουλος σταδιοδρομίας από την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτική-Προσανατολισμού. Επίσης είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας/Εκπαιδευτικός στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Συμμετείχε ως ερευνητής στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας JeanMonnet του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, του τουρισμού και της θαλάσσιας πολιτικής. Τα επιστημονικά του δε ενδιαφέροντα αφορούν τα θέματα παιδείας, εκπαίδευσης, επιχειρηματικότητας και επιχειρήσεων, τα οποία αποτελούν και το αντικείμενο της επαγγελματικής του διαδρομής. Με μεγάλη εμπειρία στα επιστημονικά του πεδία και μέσα από συνεργασίες, επιδιώκει με τη συμμετοχή του στο συνδυασμό «Άμεσα», να προσφέρει τις επιστημονικές του γνώσεις, για το κοινό όφελος.

• Ουρανία Θεοδώρου Λοβέρδου:
Η Ουρανία Θεοδώρου Λοβέρδου κατάγεται από τα Φύλλα, γεννήθηκε στη Χαλκίδα και μεγάλωσε στο Βασιλικό, όπου ιερουργούσε ο αείμνηστος πατέρας της, πατήρ Θεόδωρος Λοβέρδος, στον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Ρώσου. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Σερβίας στο «NOVI SAD», είναι εκπαιδευτικός καθηγήτρια φυσικής αγωγής και γνωρίζει Αγγλικά και Σέρβικα. Έχει εργαστεί στο Αθλητικό Γυμνάσιο Αλιβερίου και σήμερα, υπηρετεί στην Α΄/θμια Εκπαίδευση, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Ντουζίδη και έχουν αποκτήσει δυο γιούς, τον Θανάση και τον Θεόδωρο-Αναστάσιο (φοιτητές και μπασκετμπολίστες).Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Νικόλαος Ζουμής:
Ο Νικόλαος Ζουμής κατάγεται από το Μύτικα, έχει δυο κόρες τη Φωτεινή (Φένια) και τη Δήμητρα-Μαρία (Μάντυ) και κατοικεί στη Χαλκίδα. Του αρέσει ο αθλητισμός (Μπάσκετ, γυμναστική, Βόλεϊ κλπ), τα ταξίδια, το διάβασμα, η μουσική και οι κατασκευές. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, τον εμπνέουν οι νέοι άνθρωποι και είναι ένας από τους λόγους ενασχόλησης του με τα κοινά που ξεκινά αρκετά παλιά, ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Μύτικα (Δήμου Ληλαντίων), καθώς και με τη συμμετοχή του σε συλλογικές δράσεις, ως εθελοντής στο Σύλλογο «Καλός Σαμαρείτης», μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα κ.ά. Αυτοσκοπός και προσωπικό του στοίχημα, η βελτίωση της ποιότητας ζωής η αναβάθμιση του τόπου κ.ά.

• Τόνια Κεράτσα:
Η Τόνια Κεράτσα είναι ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρεί το κέντρο ξένων γλωσσών και μεταφραστικών υπηρεσιών «L.two». Είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης –Αυτοδιοίκησης, κάτοχος πτυχίου σε Αγγλική και Ισπανική Φιλολογία – ΕΚΠΑ καθώς και Μεταπτυχιακού στην Τεχνική και Εμπορική Μετάφραση από το UMIST στην Αγγλία. Το 2019 εξελέγη σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας και από τότε ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Πιστεύει πως η Χαλκίδα είναι η ιδανική πόλη! Η τοποθεσία της, το κλίμα της, η ιστορία και η τέχνη της, ο εμπορικός κόσμος, οι άνθρωποι της! Σύνθημα της «Ας φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα για να την απογειώσουμε, να αναδείξουμε τα δυνατά της σημεία, να διορθώσουμε τις αδυναμίες της, και να την κάνουμε προσβάσιμη σε όλους!»

• Μύρκος Επαμεινώνδας:
O Μύρκος Επαμεινώνδας είναι Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση τα τελευταία 15 χρόνια. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Χαλκίδα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-Δημόσια Διοίκηση και Πολιτική του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου. Οραματίζεται μια πόλη πιο λειτουργική για τον πολίτη, πιο φιλική και πράσινη με αναπτυξιακό ορίζοντα και έργα υποδομής για το «τώρα» και το «αύριο» που θα καταστήσουν το Δήμο μας οικονομικά εύρωστο και αυτόνομο, αναβαθμίζοντας την Παιδεία του τόπου μας για εμάς και τα παιδιά μας.

• Αθανάσιος Μπαρίτας:
Ο Αθανάσιος Μπαρίτας, είναι παντρεμένος, έχει τρία παιδιά και κατοικεί στον Άγιο Νικόλαο (Μπούρτζι). Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου στην ειδικότητα του ψυκτικού. Οι οργανωτικές και ηγετικές του ικανότητες, σε συνδυασμό με την ομαδικότητα, πιστεύει ότι είναι η συνταγή μιας επιτυχημένης πορείας, σε προσωπικό, κοινωνικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο. Χόμπυ του είναι το ποδόσφαιρο και το ψάρεμα, αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι το χωριό, που αποτελεί και το κίνητρο για την εμπλοκή του με τα κοινά, για μια άλλη οπτική στο αναπτυξιακό σχέδιο της περιοχής.

• Έλενα Δουρδουβέλα:
Η Έλενα Δουρδουβέλα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στοΚαλοχώρι-Παντείχι Αυλίδας, όπου κατοικεί ως σήμερα. Εργάζεται στην επιχείρηση TNGLInsuranceThenewgoodlife, ενώ απασχολείται και στην οικογενειακή επιχείρηση. Η αγάπη και η αγωνία για τον τόπο που γεννήθηκε και ζει, ήταν το κίνητρο και το ερέθισμα να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση. Με νέες καινοτόμες αλλά υλοποιήσιμες ιδέες, έχει τη θέληση να παλέψει για αυτές, με αξιακές βάσεις και ως συνεχιστές κάθε προηγούμενης γενιάς.

***

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ