Περιφέρεια Αττικής: Κλειδώνει το «γαλάζιο» χρίσμα στον Χαρδαλιά ως υποψήφιος Περιφερειάρχης - Δεν έπεισαν οι συγγνώμες του Πατούλη για τις ζεμπεκιές του εν μέσω πυρκαγιών (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Περιφέρεια Αττικής: Κλειδώνει το «γαλάζιο» χρίσμα στον Χαρδαλιά ως υποψήφιος Περιφερειάρχης - Δεν έπεισαν οι συγγνώμες του Πατούλη για τις ζεμπεκιές του εν μέσω πυρκαγιών (ΦΩΤΟ)

Κλείδωσε η στήριξη της ΝΔ στο Νίκο Χαρδαλιά για το «τιμόνι» της Περιφέρειας Αττικής, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα από τη γαλάζια παράταξη σύμφωνα με πληροφορίες...

Οι συγγνώμες του Πατούλη για τις ζεμπεκιές του (δείτε ΕΔΩ) εν μέσω πυρκαγιών δεν έπεισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το «γαλάζιο» χρίσμα αναμένεται να δοθεί στον Νίκο Χαρδαλιά ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

Ερωτηματικό παραμένει αν θα πάει σπίτι του ή αν θα κατέβει ως ανεξάρτητος, -αυτή τη φορά-, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής (σ.σ. και αν καταφέρει να κλείσει ψηφοδέλτιο) ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος εξόργισε το πανελλήνιο με την προκλητική πράξη του να χορεύει την ώρα που καιγόταν η Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην «κακιά στιγμή» έριξε τις ζεμπεκιές ο Πατούλης - Αμφίβολη η στήριξη του από τη ΝΔ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA