Την ώρα της πυρκαγιάς στην Αττική: Χυδαιότητα αστυνομικού καταγγέλλει ο Παραολυμπιονίκης με ένα πόδι Νίκος Παπαγγελής - «Μου είπε "να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ" όταν έρθει η φωτιά.... - Αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι πρέπει να εξαφανιστούν...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Την ώρα της πυρκαγιάς στην Αττική: Χυδαιότητα αστυνομικού καταγγέλλει ο Παραολυμπιονίκης με ένα πόδι Νίκος Παπαγγελής - «Μου είπε "να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ" όταν έρθει η φωτιά.... - Αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι πρέπει να εξαφανιστούν...» (ΦΩΤΟ)

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η νέα χυδαία απάνθρωπη συμπεριφορά Έλληνα αστυνομικού την ώρα μάλιστα της μεγάλης πυρκαγιάς στην Αττική την Δευτέρα (17-07-2023) σε βάρος του Παραολυμπιονίκη με ένα πόδι και πρωταθλητή της ποδηλασίας ΑμεΑ Νίκου Παπαγγελή, ο οποίος είναι ένας από τους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή του Κουβαρά και αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα σπίτια τους λόγω της μεγάλης φωτιάς...

Διαβάστε τι περιέγραψε ο ίδιος ο Νίκος Παπαγγελής σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω κανένα στο πως να κάνει τη δουλειά του αλλά το σημερινό περιστατικό θα ήθελα να το μοιραστώ!

Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι οι κάτοικοι και οι γονείς μου ήταν σε πανικό και ενώ είχαμε εκκενώσει τα σπίτια και ήμασταν αρκετά μέτρα μακριά όλοι, αστυνομικός της ΕΛΑΣ το πρώτο πράγμα που ήρθε και είπε μετά το ότι πρέπει να εκκενώσουμε ήταν προς τα εμένα: “Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ”. Αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι που νιώθουν ότι έχουν δύναμη πρέπει να εξαφανιστούν!

Είχε το μυαλό να σκεφτεί να πει την εξυπνάδα του όταν άνθρωποι ήταν σε πανικό. Μάλιστα βγήκε και με έπιασε από το κεφάλι λέγοντάς μου για σένα το λέω αδερφέ! Δεν μου έδωσε το όνομα του αλλά το όχημα είχε πινακίδες ΑΕ31580. Μακάρι να ήταν η τελευταία μέρα στην δουλειά υπηρετώντας την ελληνική αστυνομία!»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Έλληνα Πρωταθλητή Παραολυμπιονίκη σε ΕΙΚΟΝΑ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ