Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 | «ΑΜΕΣΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»: Άλλες 69 υποψηφιότητες μέσα στον Αύγουστο ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 | «ΑΜΕΣΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»: Άλλες 69 υποψηφιότητες μέσα στον Αύγουστο ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου (ΦΩΤΟ)

Στην τελική ευθεία έχουμε μπει για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ενώ η 31η Αυγούστου 2023 είναι η τελευταία μέρα όπου ολοκληρώνεται η κατάθεση συνδυασμών και υποψήφιων συμβούλων - Ήδη μέσα στον Αύγουστο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου με την δημοτική κίνηση «ΑΜΕΣΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» έχει ανακοινώσει επίσημα ακόμα 69 ονόματα υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του...

Στο πλευρό του συντάσσονται διαρκώς νέα άτομα με τα οποία μοιράζεται τις ίδιες αξίες και όνειρα τα οποία θα φέρουν την πολυπόθητη αλλαγή στο Δήμο Χαλκιδέων.

Συγκεκριμένα οι επόμενοι 69 υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής (ανανεώνεται συνεχώς η λίστα):

• Καρβούνης Παναγιώτης (Τάκης):
Ο Παναγιώτης (Τάκης) Καρβούνης γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου του 1978 στη Χαλκίδα και μεγάλωσε στη Δροσιά. Είναι ιδιοκτήτης αγροτικών επιχειρήσεων και επιχείρησης δομικών υλικών. Είναι πτυχιούχος ΤΕΕ τμήματος Μηχανολόγων προγραμματιστών εργαλειομηχανών CNC. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Οικονομικών Μαίρη Σαμπάνη και έχουν τρεις κόρες που φοιτούν στο 15ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας. Κατοικούν μόνιμα στη Ξηρόβρυση Δροσιάς. Στόχος του είναι η ανάπτυξη του τόπου που μεγάλωσε. Η αγάπη του για τη Δροσιά σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη σας, θα έχει σαν αποτέλεσμα την αλλαγή που χρειάζεται και αξίζει η περιοχή.

• Μαραντίδου – Τόλιου Σόνια:
Η Σόνια Μαραντίδου έχει αποφοιτήσει από το ΑΠΘ του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής &Αθλητισμού και υπηρετεί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας. Είναι σύζυγος του δασκάλου Γιάννη Τόλιου και μητέρα δυο παλικαριών, για τα οποία είναι περήφανη. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων όπως: Σχολή γονέων / Εξαρτήσεις / Συναισθηματική ενδυνάμωση / Ψυχολογική υποστήριξη σε καταστάσεις κρίσεων κ.α. Υπήρξε επιμορφώτρια στα σεμινάρια: Παιχνίδια στη ΦΑ του δημοτικού / Διαθεματικότητα στα παιχνίδια / Ψυχοκινητική αγωγή. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα επιμορφωτικά σεμινάρια Αυτισμός & Σχολική ψυχολογία. Πιστοποιήθηκε στις Πρώτες Βοήθειες: Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση / Απινιδωτής / Τραύμα / Πνιγμονή. Βλέποντας την προσπάθεια και το πρόγραμμα του Γιώργου Σπύρου, γεννήθηκε μέσα της η ελπίδα πως κάτι καλύτερο μπορεί να ξεκινήσει που θα βελτιώσει την καθημερινότητά μας. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο, την ακεραιότητα την αποτελεσματικότητα του ιδίου αλλά και του συνεργάτη του Παναγιώτη Τζαφέρου. Γι’ αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, στοχεύοντας στην αναβάθμιση του Δήμου μας με όραμα την πρόοδο, την ανάπτυξη, το κοινωνικό πρόσωπο, την αξιοκρατία, την καινοτομία και την δημιουργικότητα. Ένα όραμα που με το πρόγραμμα του συνδυασμού ΑΜΕΣΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ μπορεί να ενσαρκωθεί και να οδηγήσει τον Δήμο μας ψηλά. Είμαι μέσα, λοιπόν, πάμε δυνατά.

• Πετρόπουλος Ιωάννης:
Ο Ιωάννης Πετρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και είναι Ιατρός Ορθοπαιδικός. Κατάγεται από παλιά Ευβοϊκή οικογένεια με ιστορία από το 1922 στην Χαλκίδα, από το γένος Πετρόπουλος και Κιλίφης. Είναι παντρεμένος με την Φραντζέσκα και έχουνε δύο παιδιά, τον Φίλιππο Μάξιμο και τον Μάρκελο Ιάσωνα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής και έχει πάρει την ειδικότητα της ορθοπαιδικής, με εξειδίκευση στην τραυματιολογία αλλά και σε άλλες παθήσεις. Έχει εργασθεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας και στο ΕΚΑΒ και συμμετείχε ως διασώστης ιατρός σε μεγάλες καταστροφικές φωτιές το 2006. Τώρα δίνει ακόμη τον αγώνα στο σύστημα του ΕΣΥ με τα χίλια προβλήματα του, για να στηρίξει την Ευβοιώτικη κοινωνία. Όπως και στην ιατρική και η κοινωνία είναι ένας ζωντανός οργανισμός που όλα τα μέλη της είναι απαραίτητα και αναντικατάστατα και πρέπει να συμμετέχουν στην λύση σημαντικών παθογενειών που κάνουν τον Δήμο Χαλκίδας να νοσεί. Αυτό το κίνητρο είναι σημαντικό για εκείνον, λόγω της προσωπικότητας του, ώστε να δώσει λύσεις σε παθογένειες του παρελθόντος που μαστίζουν την τοπική κοινωνία μας, μακριά από κομματικούς μηχανισμούς, απερίσπαστος και πάντα ως θεράπων της κοινωνίας της Χαλκίδας και ιδιαίτερα της περιοχής του Αφρατίου στην οποία διαμένει. Εύχεται το νέο σύνθημα του δήμου μας να είναι η υπευθυνότητα, η προθυμία, το φιλότιμο και η συνέπεια, δίπλα στον Γιώργο Σπύρου.

• Μπαλογιάννης Μάνος:
O Μάνος Μπαλογιάννης γεννήθηκε, μεγάλωσε και εδραιώθηκε επαγγελματικά στην Χαλκίδα. Είναι Πτυχιούχος γερμανικής Φιλολογίας Αθηνών και για πολλά χρόνια ιδιοκτήτης κέντρου ξένων γλωσσών. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 2010 μέχρι σήμερα, ως εκλεγμένο μέλος της δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας, δημοτικός σύμβουλος και ως μέλος διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΠΠΑΧ. Από το 2015 – 2017 ήταν πρόεδρος σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων και το 2018-2019 Aντιδήμαρχος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Στις δημοτικές εκλογές θέλει να διεκδικήσει την εκλογή του στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Σπύρου, με την σκέψη να βοηθήσει το έργο του στην ανάπτυξη της πόλης μας, που τόσο αγαπάμε.

• Σαμπάνης Χρήστος:
Ο Χρήστος Σαμπάνης γεννήθηκε και ζει στην Παραλία Αυλίδας. Είναι Στρατιωτικός της Πολεμικής Αεροπορίας και εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος. Είναι γιος του Κωνσταντίνου Σαμπάνη απόστρατου αξιωματικού αεροπορίας και πρώην δημοτικού συμβούλου Δήμου Αυλίδας. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο 14 χρονών. Έχει αγωνιστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του «Απόλλων Παραλίας» και διετέλεσε για δύο χρόνια μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Παραλίας Αυλίδας. Αγαπά τον τόπο του και πιστεύει ότι δεν αρκεί να κάνουμε κριτική χωρίς να αναλάβουμε ευθύνες και δράση, για αυτό το λόγο θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα».

• Κάργας Βασίλης:
O Βασίλης Κάργας γεννήθηκε στην Κύμη Ευβοίας και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Εργάζεται στην ΔΕΥΑΧ, ως υπάλληλος στο τμήμα καταμέτρησης. Είναι πατέρας μιας κόρης, της Ελπινίκης. Η αγάπη του για την πόλη τον οδήγησε στην απόφαση να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις εκλογές.

• Μαρίνης Θεοφάνης:
Ο Θεοφάνης Μαρίνης είναι Απόστρατος Αξιωματικός Λιμενικού Σώματος, παντρεμένος με την καθηγήτρια φυσικής αγωγήςΒασιλική Παπουτσή, έχουν αποκτήσει 3 παιδιά και κατοικούν μόνιμα στο Καλοχώρι-Παντείχι. Κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει διατελέσει Διοικητής της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού Κύμης,Υπολιμενάρχης στο κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας και επί σειρά ετών ήταν στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλία. Είναιδιπλωματούχος Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού της Σχολής ΑΕΝ Ασπροπύργου. Η απόφαση του για τη συμμετοχή του στο συνδυασμό «Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα» απορρέει από την επιθυμία του να συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση του Δήμου Χαλκιδέων και κυρίως της περιοχής στην οποία κατοικεί.

• Κανατά Κατερίνα:
Η Κατερίνα Κανατά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα. Μένει στη Νέα Λάμψακο με το σύζυγό της, ο οποίος εργάζεται στα χυτήρια αλουμινίου στην Εταιρία ΕΛΒΑΛ και έχουνε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Για πολλά χρόνια διατηρούσε Μίνι Μάρκετ στη Χαλκίδα μέχρι που αρρώστησε με τη νόσο του καρκίνου. Από τότε και μετά ασχολείται με το Ντεκουπάζ. Ως άνθρωπος που έχει δώσει σκληρό αγώνα για να διατηρήσει τη ζωή της, παίρνοντας δύναμη από την προσωπική της εμπειρία νιώθει ταγμένη να βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Όραμα της είναι να αποκτήσει ο Δήμος μας τις κατάλληλες υποδομές που θα καλύπτουν τις ανάγκες ατόμων και λίγο περισσότερο εκείνων που έχουν έρθει αντιμέτωποι με σοβαρά νοσήματα. Γνωρίζει πολύ καλά πως ο Γιώργος Σπύρου θα δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση, γι’αυτό θα βρίσκεται δίπλα του στις ερχόμενες εκλογές.

• Κατσούδα Σπυριδούλα:
Η Σπυριδούλα Κατσούδα του Αθανασίου και της Πηνελόπης, γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στο Βαθύ Αυλίδας. Ένα τόπο που αγαπά και νοιάζεται,αφού και ο πατέρας της εργαζόταν ως δημοτικός υπάλληλος στην τότε κοινότητα Βαθέος Αυλίδας. Είναι απόφοιτος λυκείου και πτυχιούχος στα Λογιστικά και στην Αγγλική γλώσσα. Έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος. Δεχόμενη με χαρά την πρόταση που της έγινε από τον Γιώργο Σπύρου, είναι έτοιμη να προσφέρει ό,τι μπορεί σε αυτόν τον τόπο, για ένα καλύτερο αύριο και πολύ περισσότερο για ομάδες που χρήζουν προσοχής όπως Αμεα και ηλικιωμένοι. Όλοι μαζί μπορούμε να επιφέρουμε μια ουσιαστική αναβάθμιση του τόπου μας, με πράξεις και όχι μόνο με λόγια.

• Λουκαδάκης Αλέξανδρος:
Ο Αλέξανδρος Λουκαδάκης γεννήθηκε το 1982 στο Μοσχάτο Αττικής, τελείωσε το δημοτικό στο Μύτικα Χαλκίδος και το 1ο Λύκειο Χαλκίδος. Έχει αποκτήσει πολλαπλά πιστοποιητικά σπουδών από το WSET London που εξειδικεύεται στην παγκόσμια αγορά οίνου και αποσταγμάτων, παράλληλα με την διά βίου αποκτηθείσα εμπειρία μέσω της παρελθοντικής οικογενειακής επιχείρησης (Οινοποιία – Ποτοποιία) εντός και εκτός συνόρων της Ελληνικής Επικράτειας, διαμορφώνει και εξελίσσει μία προσωπικότητα πνεύματος ομαδικότητας, συνεργασίας, παιδείας και διά βίου μόρφωσης και εκπαίδευση. Αποφοίτησε με έπαινο το 2015-2016 από τα εργαστήρια μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS, ούτως ώστε να είναι ικανός να γνωρίζει και να διακρίνει την τροφή που προσλαμβάνει σαν υψηλής διατροφικής και ποιοτικής αξίας, ώστε να παράγει την απαιτούμενη ενέργεια για να αποδίδει τα μέγιστα , καθώς και από το BSA London επίσης με Distinction τον Δεκέμβριο του 2021, όσον αφορά τα όμοια περί ροφημάτων. Θεωρεί πως μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά και εκποίηση ενός μικρού μέρους του προσωπικού μας χρόνου καθημερινά ως δημότες,συνεισφέρουμε στη δημιουργία μεγάλων πραγμάτων με έξυπνο τρόπο και όχι γογγύζοντας. Έτσι λοιπόν προσφέροντας κάθε μέρα και από λίγο, αλλά ενεργά όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον όλων σε βάθος χρόνου, διδασκόμενοι από το παρελθόν, κάνοντας το παρόν μας ενεργό και άξιο μνείας από τις μελλοντικές γενιές.

• Χαραλάμπου Ευαγγελία:
Η Ευαγγελία (Λίτσα) Χαραλάμπου κατάγεται από την Καρδίτσα και γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Λοβέρδο και κατοικεί στο Βασιλικό. Είναι διπλωματούχος επαγγελματίας προσωπικού ασφαλείας(security) και δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό τα τελευταία 20 χρόνια με βαθύ αίσθημα ευθύνης και προστασίας υλικών αγαθών και προσώπων. Ήταν η πρώτη γυναίκα οδηγός χρηματαποστολών στην Ελλάδα. Eπίσης διακρίνεται για τις έντονες φιλανθρωπικές και φιλοζωικές δράσεις της. Θα ασχοληθεί πρώτη φορά με τα κοινά στο πλευρό του κύριου Σπύρου, γιατί τον εμπιστεύεται και πιστεύει πως η δυναμικότητα της θα βοηθήσει στο κοινό καλό όλων Άμεσα.

• Θάνου Ιωάννα:
Η Ιωάννα Θάνου γεννήθηκε στην Χαλκίδα και διαμένει στις Αλυκές Δροσιάς. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, συνέχισε τις σπουδές της στο νομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάσθηκε στην Εθνική Τράπεζα από όπου και συνταξιοδοτήθηκε σαν υποδιευθύντρια και έχει εργαστεί σαν ασφαλίστρια σε Γαλλικό πολυεθνικό Όμιλο. Υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης του τέως Δήμου Ανθηδόνας. Είναι υπέρμαχος της δια βίου μάθησης, ιστιοπλόος και μαθήτρια Γλυπτικής στο Εργαστήρι Τέχνης. Είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Πασβαντίδη και μητέρα τριών παιδιών. Θεωρεί ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η βάση της δημοκρατίας και η συμμετοχή στα κοινά δικαίωμα και υποχρέωση του κάθε ενεργού δημότη. Πιστεύει ότι η παράταξη «Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα» έχει όλη τη δυναμική να διορθώσει χρονίζοντα κακώς κείμενα του Δήμου και να βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών του. Ενώνειτις δυνάμεις της με όλους τους συνυποψήφιους στη μάχη για έναν Δήμο δημιουργικό, ανθρώπινο και φιλικό τόσο στους πολίτες τουόσο και στο περιβάλλον.

• Κολούτσος Δημήτρης (Μίμης):
Ο Δημήτρης (Μίμης) Κολούτσος γεννήθηκε, μεγάλωσε και μένει μόνιμα στη Δροσιά. Είναι παντρεμένος με την ΠολιτικόΜηχανικό Ισμήνη Μαντούση και έχει δύο γιούς, τον Επαμεινώνδα Πολίτικο μηχανικό και τον Ζώη φοιτητή του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε για 7 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και 32 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση ως γραμματέας της κοινότητας Δροσιάς και στη συνέχεια ως προϊστάμενος και διοικητικός οικονομικός υπάλληλος του Δήμου Ανθηδόνος και Χαλκιδέων. Έχει διατελέσει μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου Δημοτικών Υπαλλήλων νόμου Ευβοίας. Έχει υπάρξει μέλος του σωματείου δημοτικών και κοινοτικών υπαλλήλων νόμου Ευβοίας και αντιπρόσωπος στην πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων ΟΤΑ (ΠΟΕ ΟΤΑ) και του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους συλλόγους της Δροσιάς και έχει διατελέσει πρόεδρος του ΑΠΚΟ Δροσιάς. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων του ΙΝ.ΕΠ. που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση. Tα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη μελισσοκομία. Με εμπειρία, γνώση και όρεξη για δουλειά, πιστεύει ότι μπορεί να βάλει ένα λιθαράκι για την αναβάθμιση του Δήμου και της Δ.Ε. Ανθηδόνας.

• Λύκου – Γάτση Αγγελική (Κική):
Η Αγγελική (Κική) Λύκου - Γάτση κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο (Μπούρτζι) και υπηρέτησε επί 34 χρόνια ως Διοικητικός Υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Με την οικογένειά της διαμένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο. Φοίτησε στο Οικονομικό Γυμνάσιο της πόλης μας. Εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχειρήσεις και για δέκα έτη ως διοικητικός υπάλληλος στο εργοστάσιο ΕΛΛΕΝΙΤ. Από το 1988 έως το 2022 προσέφερε τις υπηρεσίες της στον τομέα της Υγείας και μετά τη συνταξιοδότησή της συνεχίζει να εργάζεται εθελοντικά στη Γραμματεία Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων. Η ενασχόληση της με τα κοινά έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, καθώς έχει εκλεγεί Κοινοτική Σύμβουλος Αγίου Νικολάου και Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ληλαντίων. Υπηρέτησε στη θέση της Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΛ και της Προέδρου όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Ληλαντίων. Η προσφορά στον συνάνθρωπο με ανιδιοτέλεια και αλληλεγγύη υπήρξε καθοριστικός παράγοντας σε όλο τον εργασιακό και κοινωνικό της βίο. Ήταν πάντα στη διάθεση των συνανθρώπων της και θα συνεχίσει να είναι. Ζητάει την ψήφο εμπιστοσύνης σας για να συνεισφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει σε ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Χαλκιδέων.

• Τουλούμης Αναστάσιος:
Ο Αναστάσιος Τουλούμης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Φύλλα, όπου διατελεί Πρόεδρος από το 2019 έως και σήμερα. Εργάζεται ως εργολάβος Δημοσίων Έργων. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού- Περιβαλλοντικού Συλλόγου Καμαρίου από το 2011 έως το 2014. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Σουρτζή και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. Μετά από πρόταση του Γιώργου Σπύρου δέχτηκε να συμμετάσχει στην ομάδα του «Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα» ώστε να υλοποιηθούν στο μέγιστο τα προβλήματα του τόπου μας.

• Σαπουντζής Χρήστος:
Ο Χρήστος Σαπουντζής είναι Ανώτατος Αξιωματικός εν αποστρατεία και απόφοιτος στρατιωτικής σχολής Ευελπίδων. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές μου στην σχολή Διοίκησης και Επιτελών της στρατιωτικής σχολής ξένων γλωσσών του σχολείου χημικού πολέμου Αμερικής ( Aniston Alabama) και της σχολής προγραμματιστώνηλεκτρονικών υπολογιστών του ΓΕΕΘΑ. Έχει εκπροσωπήσει επιτυχώς την Ελλάδα επί διετία στο NATO/NAMSA. Με προσεκτική σχεδίαση, ομαδική εργασία και επαγγελματικήδιοίκηση, προσδοκά ο δήμος Χαλκιδέων να παράγει καθημερινώς μετρήσιμο αποτέλεσμα με στόχο την ωφέλεια όλων των κατοίκων. Η ανιδιοτελής αγάπη για το τόπο και το χωριό του, τον οδήγησε στις επάλξεις, γι’ αυτό τάσσεται δίπλα στο Γιώργο Σπύρου.

• Γεωργαρά Αθανασία (Σούλα):
Η Αθανασία (Σούλα) Γεωργαρά κατάγεται και διαμένει στη Χαλκίδα. Εργάζεται στον χώρο ασφαλείας και φύλαξης του Γενικού νοσοκομείου Χαλκίδας. Είναι κάτοχος άδειας προσωπικού ασφαλείας και κάτοχος άδειας αρχιφύλακα επόπτη. Έχει πτυχίο στην Οικονομία και Διοίκηση και είναι γνώστης γερμανικής γλώσσας. Εμπιστεύεται το πρόσωπο του Γιώργου Σπύρου και πιστεύει ότι μπορούμε να δούμε μια Χαλκίδα καλύτερη, γιατί υπάρχει όρεξη και διάθεση να δώσουμε όλοι μαζί το καλύτερο που μπορούμε, για τον Δήμο που αξίζουμε.

• Γιαννούλη Χρύσα:
Η Χρύσα Γιαννούλη εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός στον Εθνικό οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην ψυχιατροδικαστική του τμήματος της ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ. Εκπαιδεύεται στην συστημική συμβουλευτική οικογένειας και ζεύγουστο ερευνητικό πανεπιστημιακό ινστιτούτο ψυχικής υγείας, νευροεπιστημών και ιατρικής ακριβείας "Κώστας Στεφάνης". Ενεργή κοινωνία σημαίνει ενεργοί πολίτες. Σημαίνει ατομική προσφορά από κάθε πόστο στο σύνολο. Νιώθοντας πως είναι η ώριμη στιγμή για την άμεση συμμετοχή της στα κοινά, θέτει την υποψηφιότητα της στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Χαλκίδας. Καταθέτοντας σε όλους τους πολίτες την διάθεση της, τις τεχνοκρατικές γνώσεις της και την εμπειρία της ως κοινωνική λειτουργός εδώ και χρόνια.

• Κιουρκτσή Δήμητρα:
Η Δήμητρα Κιουρκτσή έχει μεγαλώσει στην Χαλκίδα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 16ου νηπιαγωγείου Χαλκίδας. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Παπαηλίου αρχιφύλακα στο Α.Τ. Χαλκίδας και έχουνε αποκτήσει 2 παιδιά, 5.5 κα ι2 ετών αντίστοιχα. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας διατηρώντας το ιχθυοπωλείο ‘’Θάλαττα’’. Επιθυμεί μια άμεση αλλαγή για την πόλη της ως νέα μητέρα που ενδιαφέρεται να μεγαλώσουν τα παιδιά της σε μια βιώσιμη, φιλική και προσβάσιμη πόλη σε όλους, έτσι αποφάσισε να είναι μέλος μιας παράταξης με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά για να αλλάξει επιτέλους η υπάρχουσα κατάσταση.

• Βελισσαρίου Γιώργος:
Ο Γιώργος Βελισσαρίου κατάγεται και μένει στο Βασιλικό. Είναι κάτοχος πτυχίου ΙΕΚ με ειδικότητα προσωπικού ασφαλείας. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο εργοστάσιο ALUMAN. Ασχολείται με το canoe kayak, την γυμναστική και την πεζοπορία. Θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, καθώς πιστεύει ότι ο τόπος μας πρέπει να αξιοποιηθεί κατάλληλα για να ζωντανέψει. Ως νέος θα ήθελε να προσφέρει και να συνεισφέρει στον τόπο του με όποιο τρόπο μπορεί, καθώς πρέπει η νεολαία να ενεργήσει άμεσα και με θάρρος για το μέλλον όλων.

• Κακαρά Σταμάτα (Στάμυ) Η Σταμάτα Κακαρά (Στάμυ) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βασιλικό Χαλκίδας. Σπούδασε Θέατρο, Κλασσικό χορόκαι Δημοσιογραφία και εργάστηκε σαν Ηθοποιός, ΔιευθύντριαΠαραγωγής και Δημοσιογράφος. Μαθήτρια ακόμα της σχολής, ξεκίνησε να εργάζεται σαν επαγγελματίας, δίπλα σε καταξιωμένους συναδέλφους της και μέχρι σήμερα, καταξιωμένη πλέον και η ίδια, συμμετέχει με πρωταγωνιστικούς και βασικούς ρόλους στο Θέατρο, στον Κινηματογράφο και τη Τηλεόραση, ενώ επιμελείται και παρουσιάζει δικές της εκπομπές στο Ραδιόφωνο και τη Τηλεόραση. Έχει συμμετάσχει σε Διαφημιστικά Σποτ, σε πλήθος Μεταγλωττίσεων και Εκφωνήσεων, έχει αναλάβει ως Υπεύθυνη Διευθύντρια Παραγωγής του Μεταγλωττιστικού Τμήματος της ΕΡΤ, διδάσκει το μάθημα της Αγωγής Προφορικού Λόγου, συνεργάζεται με Εταιρείες Τηλεοπτικών Παραγωγών του εξωτερικού και έχει διατελέσει Σύμβουλος Δημάρχου, σε θέματα Τύπου και προβολής του Δήμου. Είναι παντρεμένη με τον Ηθοποιό και Σκηνοθέτη Γιώργο Χατζηγεωργίου και έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο Πανόραμα Μαλακώντα του Δήμου Χαλκιδέων. Μαζί διαχειρίζονται το Κανάλι στο YouTube «GSTV» και έχουν να επιδείξουν σπουδαίο Κοινωνικό Έργο σε αστέγους, εξαρτημένους κ.α. Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν μια Ηχητική Δραματοποιημένη Παραγωγή, θρησκευτικού χαρακτήρα, που θα απευθύνεται σε συνανθρώπους μας με προβλήματα στην όραση, αναλφάβητους, ασθενείς κ.α. και μία φιλοζωικού χαρακτήρα, με θέμα τα εγκαταλειμμένα ζωάκια. Οπλισμένη με γνώση, εμπειρία και κυρίως αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και βιώνει τη καθημερινότητά της, θέτει υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος Χαλκιδέων, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Σπύρου θέλοντας να προσφέρει το καλύτερο της στους συμπολίτες της.

• Καραμπιτσάκος Φώτης:
Ο Φώτης Καραμπιτσάκος γεννήθηκε,μεγάλωσε και μένει μόνιμα στο Βαθύ Αυλίδας. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Σπούδασε στο τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Χαλκίδας και εργάζεται εδώ και 11 χρόνια σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων. Εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός Μηχανικού. Υπήρξε αθλητής και μέλος του ΔΣ του Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκίδας. Κλήθηκε να συμμετέχει στα κοινά από μια ομάδα ανθρώπων, τους οποίους εκτιμά και με τους οποίους μοιράζεται τους ίδιους στόχους, προβληματισμούς και όραμα για την πόλη μας, χωρίς κομματικές αποχρώσεις, συνθέτοντας έναν ανεξάρτητο συνδυασμό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

• Αθανασίου Άγγελος:
Ο Άγγελος Αθανασίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα. Έχει φοιτήσει στην Στρατιωτική Σχολή Ευέλπιδων και είναι Ανώτατος Αξιωματικός εν αποστρατεία . Κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει υπηρετήσει σε μονάδες της παραμεθόριου καθώς και σε θέσεις επιτελείων. Πιστεύει ότι Χαλκίδα δεν είναι μόνο η παραλία αλλά και όλοι οι άλλοι που ζούνε σε αυτή την πόλη. Διαμένει στην Ανθηδόνα και ζητάει την ψήφο σας, για να σας εκπροσωπήσει στις επερχόμενες εκλογές.

• Σούλας Ιωάννης:
Ο Ιωάννης Σούλας γεννημένος στην Γενική Κλινική Άγιος Νικόλαος του πατέρα του, Σπυρίδωνα Σούλα, στην Χαλκίδα το 1971, είναι μόνιμος κάτοικος Χαλκίδας. Είναι πτυχιούχος Τεχνολογίας Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής στην Λάρισα, με εμπειρία και εργασία στην έρευνα βιολογικής καταπολέμησης παθογόνων με αιθέρια έλαια και έρευνα σχετικά με την επίδραση αλατότητας εδαφών στην φυτρωτική ικανότητα των σπόρων, στα εργαστήρια του University of Wolverhampton το 1998. Από το 2004 εκπαιδεύεται από την ιδιωτική εταιρεία ασφαλίσεων Interamerican και εργάζεται ως ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος. Από το 2013 είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου ασφαλειών στο κέντρο της Χαλκίδας, "ασφαλίΖΕΙΝ φυσικά". Είναι παντρεμένος με την Μαριέττα Σκουμπρή, ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος με είδη σπιτιού (livingznv) στο κέντρο της Χαλκίδας, και πατέρας δύο τέκνων 19 και 6 ετών. Είναι μέλος της Χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας και της Χορωδίας Cantus. Επιθυμεί με την εργασία και την δημιουργικότητά του να συμβάλει στην ανάπτυξη της διευρυμένης πόλεως της Χαλκίδας, λαμβάνοντας υπόψιν την διαχείρισή του εντός του αστικού ιστού περιβάλλοντος. Με κίνητρο τον τουρισμό να φτιάξουμε μία πόλη, όπου πρώτα θα διαβιούν οι πολίτες της με υποδομές, για χαρούμενα παιδιά, ενήλικες, υπερήλικες & αδύναμες ομάδες. Βιώνοντας ενεργά την ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία του τόπου με εξωστρέφεια να χαράξουμε μία νέα πορεία ΑΜΕΣΑ, χωρίς πολλά λόγια.

• Ελένη Λύκα – Κουμαρτζάκη:
Η Ελένη Λύκα- Κουμαρτζάκη είναι δημόσιος υπάλληλος και εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Βαθέος Αυλίδας. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ του τμήματος Δημοσιογραφίας. Έχει διατελέσει μέλος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος,του ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας, μέλος του εκπολιτιστικού συλλόγου Βαθέος Αυλίδας και είναι αντιπρόεδρος της ομάδας μπάσκετ «Αίαντας» Αυλίδας. H ενασχόληση της με τα κοινά έγκειται στην προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας όλων, αλλά πολύ περισσότερο των παιδιών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες, καθώς η έλλειψη υποδομών και κατανόησης υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής τους.

• Αγγελής Πρατσόλης:
Ο Αγγελής Πρατσόλης εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι απόφοιτος τεχνικού λυκείου με κατεύθυνση Μηχανολόγος και πατέρας 3 παιδιών. Επί τρεις συνεχόμενες φορές συμμετέχει στις εκλογές, ενώ έχει ασχοληθεί με την ομάδα του ΑΟΝΑ για μεγάλο διάστημα από το πόστο του γενικού γραμματέα και γενικού αρχηγού. Επιθυμεί μια άμεση αλλαγήγια την πόλη του που θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τα παιδιά του.Συμμετέχει λοιπόν και σε αυτές τις εκλογές δίπλα στον Γιώργο Σπύρου,έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

• Τουλούμη Φωτεινή:
Η Φωτεινή Τουλούμη είναι τελειόφοιτος κομμωτικής από τις σχολές του ΟΑΕΔ. Γεννήθηκε στην Χαλκίδα και μεγάλωσε στο όμορφο χωριό των Φύλλων. Είναι παντρεμένη με τον Κωσταντίνο Βαβουλιώτη, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά 23 ετών και κατοικούν στην Αγία Ελεούσα. Είναι μέλος στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Καμαρίου -Φύλλων και ανήκει στους πρώτους ιδρυτές του Συλλόγου από το 2011, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου από 2014 έως 2019.Ασχολείται με τα κοινά του τόπου μας από το 2011. Το 2014 ήταν Μέλος του Δεκαπενταμελούς συμβούλιου της ΔΟΠΠΑΧ και βοήθησε να ξεκινήσει η λειτουργία του ΚΑΠΗ Φύλλων, το οποίο ήταν κλειστό. Θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα του Γιώργου Σπύρου, γιατί πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά. Θέλει να βλέπει τον τόπο της να αναπτύσσεται μέσα από έργα για όλες τις ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων. Να αναβαθμιστούμε μέσα από τα πολιτιστικά δρώμενα και να φέρουμε τον αθλητισμό ένα βήμα παραπέρα.

• Βαρβάρου Έφη:
Η Έφη Βαρβάρου είναι Πτυχιούχος ΕΚΠΑ του τμήματος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Υπηρετεί στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, συμμετέχοντας με τους μαθητές της σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ομαδικότητα των παιδιών στον αθλητισμό. Υπήρξε αθλήτρια της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΓΕΧ, ιδρυτικό μέλος & Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων τριών Τέκνων Ν. Ευβοίας, με πολλές δράσεις για τις τρίτεκνες οικογένειες. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου τριών Τέκνων Ν. Ευβοίας ως σήμερα, Γραμματέας του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Εύβοιας, εθελόντρια αιμοδότης στην Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Δασκάλων &Νηπιαγωγών Χαλκίδας. Μέλος της Χορευτικής Ομάδας του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χαλκίδας, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ελλάδας – Κύπρου, Γ. Γραμματέας του Δ. Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας 2013 – 2022, τακτικό μέλος του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Α/θμιαςΕκπ/σης (ΠΥΣΠΕ) Ν. Εύβοιας, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αθλητικών Τάξεων ( Κ.Ε.Α.Τ. ). Είναι υποψήφια γιατί πιστεύει πως ο αθλητικός τουρισμός αποτελεί μια αναδυόμενη βιομηχανία που συνδυάζει τον αθλητισμό και τα ταξίδια. Συνεπώς είναι ΑΜΕΣΗ ανάγκη για την πόλη της Χαλκίδας, ο Αθλητικός Τουρισμός να αποτελέσει μια πολύ σημαντική οικονομική δραστηριότητα καθώς και ένα εργαλείο μάρκετινγκ για την τόνωση του τουριστικού δυναμικού, προσδίδοντας αίγλη και κάνοντάς την δημοφιλή προορισμό.

• Λάμπρου Κυριακή:
Η Κυριακή Λάμπρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Παραλία Αυλίδας. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και είναι μητέρα δύο παιδιών. Στο παρελθόν έχω υπάρξει μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας. Πιστεύει πως ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους συνανθρώπους του, αλλά και να δημιουργήσει ή να συνεισφέρει στη δημιουργία μιας πόλης που αξίζει σε όλους. Εμπιστεύεται απόλυτα τον Γιώργο Σπύρου και τάσσεται μαζί του στις επερχόμενες εκλογές, θέλοντας να είναι μέρος μιας ουσιαστικής αλλαγής.

• Κεράτσας Μιχάλης:
Ο Μιχάλης Κεράτσας του Αντωνίου και της Αικατερίνης γεννήθηκε και μένει μόνιμα στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Λαθούρα, καθηγήτρια μουσικής. Εργάζεται ως λογιστής. Είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΔΟΑΠΠΕΧ. Επί τέσσερις θητείες είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας και έχει διατελέσει μέλος διοικητικού συμβουλίου ΔΕΥΑΧ, Αντιπρόεδρος οργανισμού άθλησης Δήμου Χαλκιδέων, Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΧ και Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοίκησης Δήμου Χαλκιδέων. H αγάπη του για την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και συνεχίζει να ζει, τον οδηγεί πάντα στην ενασχόληση του με τα κοινά.

• Βεζιρτζόγλου Πολυξένη (Τζένη):
Η Τζένη Βεζιρτζόγλου με ρίζες και καταγωγή από την Αρτάκη Κυζίκου, ζει και εργάζεται στην Ν.Αρτάκη.Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Λεπίρογλου και έχει ένα παιδί 12 ετών. Έχει σπουδάσει οικονομικά και είναι πτυχιούχος δημοσίων σχέσεων. Έχει εργασθεί ως ιδιωτική υπάλληλος και τα τελευταία 14 χρόνια απασχολούνται επαγγελματικά με τον σύζυγο της ως ελεύθεροι επαγγελματίες στον κλάδο της αλιείας- κατάδυσης-οστρακαλιείας. Είναιπρόεδροςτου σωματείου οστρακαλιέων Εύβοιας "ο Ιππόκαμπος" και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Ν. Αρτάκης. Αποδέχθηκε την πρόσκληση για την συμμετοχή της στις εκλογές, γιατί ως άνθρωπος και επαγγελματίαςπιστεύει στο όραμα, την αποτελεσματικότητα και την πυγμή του Γ. Σπύρου, όπως και στην δύναμη των ενεργών πολιτών για να μπορέσουν να γίνουν σημαντικές αλλαγές σε έναν δήμο. Επιθυμία και προτεραιότητα της, είναι να αξιοποιηθεί η φυσική ομορφιά της πόλης μας μαζί με σύγχρονες -καινοτόμες υποδομές αλλά και με οικολογική συνείδηση που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της.

• Τανισκίδης Σταύρος:
Ο Σταύρος Τανισκίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Έχει τελειώσει Εμπορικές Επιχειρήσεις και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά το 2014 οπότε και εκλέχθηκε σύμβουλος Κοινότητας Χαλκίδας (2014-2019) και σύμβουλος κοινότητας αντιπολίτευσης (2019-2023). Μετά από την 9ετή θητεία και εμπειρία του, αποφάσισε να εμπιστευθεί τον Γιώργο Σπύρου και τον συνδυασμό ΑΜΕΣΑ – Νέο Ξεκίνημα, καθώς στο πρόσωπό του είδε πως υπάρχει πραγματικό όραμα για το Δήμο.

• Παπαδόπουλος Χάρης:
O Χάρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Ν. Αρτάκη Ευβοίας στην οποία μεγάλωσε και έζησε όλα του τα χρόνια και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Είναι γιος του ΣάββαΠαπαδόπουλου συνταξιούχου αστυνομικού και της Μαργαρίτας Τριάντη από το Μαντούδι Ευβοίας. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Πουρνή και έχει ένα παιδάκι 4 ετών, τον Σάββα. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Ψαχνών με την ειδικότητα "Πληροφορικής". Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί «Τεχνικό Γραφείο» στην Χαλκίδα, με θεματικό αντικείμενο: Ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες. Ενεργός πολίτης είναι ο υπεύθυνος πολίτης, ο ενημερωμένος, εκείνος που γνωρίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία και παίρνει θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν, γι’ αυτό το λόγο συμμετέχει στις εκλογές μαζί με το Γιώργο Σπύρου.

• Χριστοφορίδου – Μπούρικα Μαίρη: Η Μαίρη Χριστοφορίδου- Μπούρικα είναι συνταξιούχος και διακρίνεται για την έντονη φιλανθρωπική και εθελοντική της δράση. Βοήθησε ενεργά με ποικίλους τρόπους τους πλημμυροπαθείς που επλήγησαν στην περιοχή του Μπουρτζίου, ενώ είναι ενεργό μέλος στο Χαμόγελο του Παιδιού. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Άγιο Νικόλαο Μπουρτζίου και είναι μητέρα 3 παιδιών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος στο ΚΑΠΗ Μπουρτζίου. Με τα κοινά ασχολείται από το 1984 και θέλει να συνεχίσει, γι’ αυτό βρίσκεται δίπλα στο Γιώργο Σπύρου, γιατί με κοινό αγώνα μπορούνε να ομορφύνουν και να βοηθήσουν το χωριό να ανακάμψει από την χρόνια εγκατάλειψη.

• Κουφαλέξη – Μπαλαμούτη Σοφία:
Η Σοφία Κουφαλέξη κατάγεται από τη Χαλκίδα και μένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο Μπουρτζίου. Έχει τελειώσει σχολή νοσηλευτικής και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στην εστίαση. Εδώ και χρόνια έχει δημιουργήσει μια εθελοντική ομάδα προστασίας αδέσποτων ζώων στην πόλη μας. Επιθυμεί την συμμετοχή της στις εκλογές δίπλα στον Γιώργο Σπύρου με στόχο την ουσιαστική παραγωγή έργου σε νευραλγικούς τομείς της πόλης, όπως είναι οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τα αδέσποτα ζώα, με το κατάλληλο ιατροφαρμακευτικό υλικό και τη δημιουργία χώρων φιλοξενίας.

• Καράγκος Χαράλαμπος:
Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Καράγκος κατοικεί στο Αφράτι. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και είναι Πρόεδρος του Δασικού συνεταιρισμού του Αφρατίου. Με αγώνα κατάφερε να ενταχθεί ο συνεταιρισμός σε διάφορα επενδυτικά προγράμματα, μεκυριότερο ένα βραχυπρόθεσμο έργο δασοπυρόσβεσης με σκοπό την προστασία των δασικών εκτάσεων της περιοχής. Λόγω της εμπειρίας του και του έντονου ενδιαφέροντος του για την περιοχή, θέλει να είναι μέρος μιας παράταξης που θα βοηθήσει να βγούμε από την απραξία των προηγούμενων χρόνων,γι’ αυτό και εντάσσεται δίπλα στο Γιώργου Σπύρου.

• Μάλλιαρης Νίκος: Ο Νίκος Μάλλιαρης εργάζεται ως Αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού και δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας και συγκεκριμένα σε ναυαγοσωστικά ρυμουλκά λιμένος και ασφαλείας στη Χαλκίδα εδώ και 10 χρόνια. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Sportsmanagement - marketing και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως υπεύθυνος εμπορικής διαχείρισης σε αθλητικούς συλλόγους της πόλης και του νομού. Η έντονη κοινωνική και εθελοντική του δράση τον οδήγησε να συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση της ιδέας του Κωνσταντίνου Αγριόδημου για τη δημιουργία της τράπεζας αίματος «Γιάννης Αγριόδημος». Είναι πατέρας ενός παιδιού 6 χρονών και κατοικεί στην Κάνηθο Χαλκίδας.

• Τσάμαρης Κώστας:
Ο Κώστας Τσάμαρης γεννήθηκε στην Χαλκίδα στην οποία μεγάλωσε,έζησε και δραστηριοποιείται επαγγελματικά όλα του τα χρόνια. Αποφοίτησε ως «Πτυχιούχος Περιβαλλοντολόγος & Γεωτεχνολόγος Μηχανικός», στην συνέχεια εισήχθη στο Α.Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης όπου και αποφοίτησε ως «Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός». Από το 2005 είναι μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολόγων Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ). Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί «Τεχνικό Γραφείο» στην Χαλκίδα, με αντικείμενο Ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες. Η ενασχόληση του με την πολιτική ξεκινά ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια.Έκτοτε συμμετέχει ενεργά στα πολιτικά δρώμενα, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων και διατέλεσε μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής γραμματέας στην Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, τακτικό μέλος της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), μέλος της επιτροπής Οργάνωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κ.Ε.Δ.Ε. & Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Περιουσίας Χαλκίδας(Δ.Α.Ε.ΠΕ.Χ ΑΕ)..

• Αναγνώστου Στυλιανός: Ο Στυλιανός Αναγνώστου είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 1998 ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Δ.Δ. Φύλλων,Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Φύλλων & Δημοτικός σύμβουλος Δ. Ληλαντίου από το 2002-2006.Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του περιβαλλοντικού συλλόγου «Το Καστέλι», Πρόεδρος και μέλος του ΑΟ Μιαούλης. Συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα με εφόδια τη δημιουργία, την εντιμότητα και τη θέληση. Είναι παντρεμένος και έχει 3 γιους. Είναι κάτοικος Φύλλων.

• Βρέττου Μαρία:
Η Μαρία Βρέττου εργαζόταν χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα της εστίασης, ενώ από το 2021 μέχρι και σήμερα είναι ταμίας του Ναυτικού Ομίλου Νέας Αρτάκης. Υπήρξε μέλος στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 4ου νηπιαγωγείου Νέας Αρτάκης 2022-2023. Είναι παντρεμένη με τον Καλυβάκη Νικόλαο καπετάνιο εμπορικού ναυτικού και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 1,5 και 6 ετών αντίστοιχα. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά διότι ο τόπος μας έχει μεγάλη ανάγκη από νέο κόσμο, νέες ιδέες, όρεξη και διάθεση για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. Θέλει να δοθεί προτεραιότητα στο παρόν, στα απλά και καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας για μια πιο ευχάριστη διαβίωση. Σιγά σιγά να φτιάξουμε μια τοπική κοινωνία πιο όμορφη για τα παιδιά μας και προσβάσιμη στα βασικά. Όταν παλεύεις με αγνά κίνητρα και γνώμονα την αγάπη πάντα πετυχαίνεις. Και κάπως έτσι θα πορευτεί άμεσα με τον Γιώργο Σπύρου.

• Αρβανάκος Γιάννης:
O Γιάννης Αρβανάκος κατάγεται από τον Βατώντα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Τα τελευταία 12 χρόνια ζει στην Ν. Αρτάκη και εργάζεται ως Υπεύθυνος Παραγωγής πτηνοτροφικών μονάδων, ενώ επί σειρά ετών απασχολήθηκε στο χώρο της εστίασης. Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό είναι κυρίαρχη στη ζωή του, αφού είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της περιοχής με θητεία στις ομάδες του Βατώντα, Παραλίας Αυλίδας και Α.Ε.Χ. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, προκειμένου να του δοθεί η ευκαιρία να προσφέρει στον τόπο του. Πιστεύει στην προσπάθεια και το όραμα του Γιώργου Σπύρου για μια δημοτική διακυβέρνηση που όντως θα δώσει προσοχή στις ανάγκες ΟΛΩΝ των δημοτικών ενοτήτων.

• Μπαρμπούνης Λάμπρος: Ο Λάμπρος Μπαρμπούνης είναι 39 ετών,έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Άγιο Νικόλαο Μπουρτζίου. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και είναι ιδρυτικό μέλος του «Hellenic Rabbit Association». Έχει πτυχίο ΙΕΚ με ειδικότητα Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών. Είναι παντρεμένος με την σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής Γιώτα Παπουτσόγλου και έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Η αφορμή για την συμμετοχή του στα κοινά της τοπικής αυτοδιοίκησης προέκυψε από την ανάγκη δημιουργίας μιας σειράς έργων που θα αναδείξουν το χωριό του, με τη σωστή αξιοποίησήτου και τις καινοτόμες ιδέες του Γιώργου Σπύρου.

• Πάλλης Παρασκευάς:
O Παρασκευάς Πάλλης εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει σπουδάσει τεχνικός κατασκευής σιδήρου και μένει μόνιμα στο Μύτικα. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Ντούμη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Επιθυμεί ένα καλύτερο αύριο για το Μύτικα, τον τόπο που έχει μεγαλώσει και θεωρεί ότι δεν έχει αξιοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια.Με όρεξη να αλλάξει η χρόνια αυτή κατάσταση, αποφάσισε να λάβει δράση με στόχο μια άμεση αλλαγή.

• Σταυρόπουλος Γιώργος:
Ο Γιώργος Σταυρόπουλος εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Υπήρξε ποδοσφαιριστής για αρκετά χρόνια σε ομάδες της Εύβοιας και ήταν προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ρωμαϊκός- Άγιοι Ανάργυροι». Είναι παντρεμένος και με την Ελένη Τεμέλκου και έχουνε αποκτήσει δύο παιδιά. Βλέποντας τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουνε στη γειτονιά δεν μπορεί να μένει άλλο αδρανής. Η ασφάλεια και η καθαριότητα στην Έξω Παναγίτσα αποτελεί υψίστης σημασίας για την ευημερία και την υγεία των κατοίκων . Θέλει να είναι μέλος μιας δραστήριας ομάδας που ενωμένη αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με αποφασιστικότητα.Έτσι εντάσσεται στην παράταξη Άμεσα για ένα καλύτερο αύριο.

• Κώστας Ρήγος:
Ο Κώστας Ρήγος γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στο Βαθύ Αυλίδας. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με την οικογενειακή επιχείρηση (τοπική αλυσίδα super market – χονδρικό εμπόριο) στην Αυλίδα μέχρι το 2019 έως ότου και συνταξιοδοτήθηκε. Είναι παντρεμένος με τη Μαριάννα Σαλεμή και έχουν αποκτήσει δύο γιούς, τον Νίκο που είναι σήμερα ειδικευόμενος Ιατρός Ορθοπεδικής και τον Τάσο που είναι φοιτητής στην ΑΣOEE. Η ενασχόληση του με τα κοινά, ξεκίνησε το 1997 όταν εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Ν. Ευβοίας και για τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις έως το 2011. Στην τοπική αυτοδιοίκηση, στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2006 και 2010 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Αυλίδας και διετέλεσε πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού & Αθλητισμού, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αυλίδας καθώς επίσης και Αντιδήμαρχος Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Χαλκιδέων. Στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση του 2019 επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος στην ΥΔΟΜ (Πολεοδομία) του Δήμου Χαλκιδέων (2020-2021) και Αντιδήμαρχος στην Δ.Ε. Αυλίδας (2021-2022). Συντάσσεται με το συνδυασμό «Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα» του Γιώργου Σπύρου γιατί θεωρεί πως είναι μια αξιόλογη προσωπικότητα στην Εύβοια - με επαγγελματική και οικογενειακή επιτυχία - που θα δώσει διαφορετική πορεία στην Αυλίδα, από όπου κατάγεται και τον Δήμο Χαλκιδέων γενικότερα.

• Παναγιώτης Τροχούτσος:
Ο Παναγιώτης Τροχούτσος γεννήθηκε στο Βασιλικό. Είναι παντρεμένος με την Ευανθία Τσομπανίδου με την οποία έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (ΜSc) στις Φυσικές Επιστήμες της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ, παράλληλα κατέχει πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής. Υπηρετεί επί 22 χρόνια στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε θέσεις ευθύνης ως Υποδιευθυντής του Γυμνασίου Βασιλικού και Διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Χαλκίδας, ενώ ταυτόχρονα υπηρετεί ως Πρωτοψάλτης στον Ι. Ναό του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Βασιλικό. Έχει εκλεγεί σύμβουλος της Κοινότητας Βασιλικού για 9 συνεχόμενα έτη, από την 02/09/2019 έως και την 18/01/2023, διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικού. Στην διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικού αντιμετώπισε με επιτυχία, κατά γενική ομολογία, εκτός των άλλων και έκτακτα περιστατικά όπως ήταν οι καταστροφικές πλημμύρες του Αυγούστου 2020, επιφορτιζόμενος με την σίτιση και την παροχή βοήθειας των πληγέντων της περιοχής ευθύνης του, την περίοδο της πανδημίας, και τέλος την απογραφή του πληθυσμού, η οποία πραγματοποιείται στην χώρα μας ανά δεκαετία. Συστρατεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Γεώργιο Σπύρου διότι πιστεύει στην ειλικρίνεια, την ανιδιοτελή προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο πέρα από αγκυλώσεις και σκοπιμότητες κομματικές ή μη, καθώς και στην αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων και των γνώσεων που είναι διαθέσιμες από όλους και όλες χωρίς περιορισμούς.

• Σπύρος Κόκκος:
Ο Σπύρος Κόκκος γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κάτοικος της Δροσιάς. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι καθηγητής αγγλικής γλώσσας και εργάζεται ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ασχολείται με το θέατρο, καθώς τόσο αυτό όσο και ο κινηματογράφος αποτελούν μεγάλες του αδυναμίες και ανήκει στην θεατρική ομάδα "Τέχνης Εξόρυξη". Συντάσσεται με το κίνημα πολιτών "ΑΜΕΣΑ – Νέο Ξεκίνημα", για να γίνει πραγματικότητα, το όραμα της εξέλιξης και της ανανέωσης της περιοχής μας και για να αποκτήσουν υπόσταση οι επιθυμίες των νέων για αλλαγές ΑΜΕΣΑ.

• Ματίνα Ράζου:
Η Ματίνα Ράζου κατάγεται από τα Φύλλα και μένει μόνιμα στην Αρτάκη με τον άντρα της και τα τρία παιδιά τους. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας και είναι μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Αρτάκης «Παντάνασσα». Ενδιαφέρεται για την βελτίωση της εικόνας της ευρύτερης περιοχής της Ν.Αρτάκης και κυρίως για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του 1ου Δημοτικού σχολείου Αρτάκης, το οποίο έχει κριθεί ακατάλληλο, γι’ αυτό και κρίνει πως οφείλει να είναι μέλος της παράταξης Άμεσα και να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές δίπλα στο Γιώργο Σπύρου.

• Σπύρος Κολοτούρος: Ο Σπύρος Κολοτούρος είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει τελειώσει το τεχνικό λύκειο με κατεύθυνση Ηλεκτρονικού. Εδώ και χρόνια είναι εθελοντής αιμοδότης. Ως ενεργός πολίτης επιθυμεί να πάρει μέρος στις επόμενες εκλογές δίπλα στο Γιώργο Σπύρου με στόχο να επέλθει μια αλλαγή τόσο στη πόλη μας γενικότερα όσο και στις μικρές γειτονιές που βρίσκονται στην περιφέρεια της.

• Δημήτρης Σφονδύλης:
O Δημήτρης Σφονδύλης κατάγεται από τη Χαλκίδα και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του με κατεύθυνση Logistics στο ΙΕΚ Χαλκίδας. Τα τελευταία εφτά χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με το μπάσκετ. Αποφάσισε να ταχθεί δίπλα στο Γιώργο Σπύρου γιατί πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να εκσυγχρονιστεί η πόλη της Χαλκίδας, να δοθεί βάση στην αναβάθμιση των υποδομών της και μια νέα πνοή με στροφή στα νέα παιδιά.

• Αλεξίου Βασίλης:
Ο Βασίλης Αλεξίου είναι βιοτέχνης και μένει μόνιμα στο Βασιλικό με την γυναίκα του και τα 4 παιδιά τους. Έχει τελειώσει τη σχολή Εργοδηγών – Μηχανολόγων στην Χαλκίδα. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Λήλας». Λόγω της χρόνιας ενασχόλησης του με τη τοπική αυτοδιοίκηση έχει την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να μπορέσει να συνεισφέρει στα καθημερινά και λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο Βασιλικό.Έτσι αποφάσισε να ταχθεί στο πλευρό του Γιώργου Σπύρου, στηρίζοντας τον στις επόμενες εκλογές.

• Γαλανόπουλος Νικόλαος:
Ο Νικόλαος Γαλανόπουλος είναι εκπαιδευτικός, γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει μόνιμα στη Χαλκίδα. Υπηρετεί ως υποδιευθυντής στο 3ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, ενώ έχει διατελέσει διευθυντής στο Γυμνάσιο Δροσιάς. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Θαλάσση και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Βασιλική Γαλανοπούλου που σπουδάζει Μηχανικός Περιβάλλοντος στο Πολυτεχνείο Κρήτης & τον Αναστάσιο Γαλανόπουλο που σπουδάζει Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Πήρε την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό ΑΜΕΣΑ του Γιώργου Σπύρου, γιατί κουράστηκε να κάθεται στη γωνιά και να κρίνει αυτά που δεν έχουν κάνει οι άλλοι. Έχει στόχο την άμεση γνώση των προβλημάτων και την επίλυσή τους, τη σωστή ιεράρχηση τους, λέγοντας όχι στις πελατειακές λειτουργίες.

• Παντούλας Γεώργιος:
Ο Γεώργιος Παντούλας κατάγεται από το Τετράκωμο Άρτας και ζει μόνιμα στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει 2 παιδιά. Είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος, έχει διατελέσει Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων και εκλεγμένο μέλος στην ΠΟΕ ΟΤΑ. Επίσης, έχει διατελέσει Πρόεδρος στον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Ευβοίας και μέλος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. Με το ίδιο ενδιαφέρον που ασχολήθηκε με τα εργασιακά, μετά τη συνταξιοδότησή του πρώτο του μέλημα για την ενασχόληση του με τα κοινά, είναι η βελτίωση των συνθηκών για την πόλη και τους συμπολίτες του.

• Σκουμπρή Σοφία:
Η Σοφία Σκουμπρή μένει μόνιμα στο Μύτικα. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Έχει σπουδάσει Ηλεκτρονικός στο ΤΕΙ Πειραιά. Εργάστηκε στο ΤΕΙ Χαλκίδας ως βοηθός καθηγητή εργαστηρίων, ως τεχνικός στη Hewlett Packard και ως υπεύθυνη προγραμματισμού παραγωγής στη Selman. Επί 20 συναπτά έτη έχει διατελέσει πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μύτικα. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, γιατί θέλει να ζουν τα νέα παιδιά σε ένα αξιοπρεπές τόπο και να ζωντανέψει ξανά το χωριό της προς όφελος όλων, γι’ αυτό και εμπιστεύτηκε το πρόσωπο του Γιώργου Σπύρου.

• Δαφνής Βασίλης:
Ο Βασίλης Δαφνής γεννήθηκε και κατοικεί στην Χαλκίδα. Είναι παντρεμένος με την Τσάλλα Ιωάννα απόφοιτη Δημοσίων Σχέσεων και έχουν αποκτήσει ένα γιο 12 ετών. Έχει τελειώσει τη Θεολογική Σχολή Αθηνών. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Τα τελευταία χρόνια καλλιεργεί, εξάγει Υπερτροφές (Αρώνια/Γκότζι) και διατηρεί το παντοπωλείο «Berryland» στο κέντρο της Χαλκίδας και την ταβέρνα - πεστροφείο«Καλή Καρδιά» στα Καμπιά Εύβοιας. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, γιατί είναι στο χέρι μας να κάνουμε το αδύνατο δυνατό και το απίστευτο πιστευτό. Θέλει μια Χαλκίδα, πόλη για να ζεις, Άμεσα!!!

• Λουκά Γεωργία:
Η Γεωργία Λουκά είναι MSc Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Αθηνών, με ειδίκευση στα «Προηγμένα Βιομηχανικά Συστήματα Παραγωγής» KingstonUniversity of London – Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Έχει επίσης δεκαετή πείρα στην Τριτοβάθμια αλλά και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, με ειδικεύσεις στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην Συμβουλευτική και τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός με οργανική θέση στο 1ο Ημερήσιο Πρότυπο ΕΠΑΛ (ΠΕΠΑΛ) Ελευσίνας στην ΔΔΕ Δυτικής Αττικής. Είναι μέλος της ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, της ΕΕΤΕΜ Ευβοίας, του συλλόγου ΣΥ.ΛΕ.ΣΥΠ. Αθηνών & πρώην μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος-Αυλίδος. Η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά δηλώνει έμπρακτα την αγάπη της για τον τόπο της, έναν τόπο ιδιαίτερο με πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά, ελπιδοφόρο για την ανάπτυξη και την βιωσιμότητα της πόλης μας, που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό τουριστικό πόλο έλξης για τις επόμενες γενιές. Το όραμά της είναι η Αυλίδα να αναδειχθεί ΑΜΕΣΑ και συνειδητά ως αξιοσημείωτος αρχαιολογικός τόπος, καθώς αποτελεί και την είσοδο του Δήμου Χαλκιδέων!.

• Σπύρου Βασιλεία (Βίκυ):
Η Βασιλεία(Βίκυ) Σπύρουείναι Ψυχολόγος με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Κρίσεων από Φυσικές Καταστροφές (MSc) στην Κλινική Ψυχολογία και στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Ασκεί το επάγγελμα του Ψυχολόγου και ούσα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τη βία, εντάσσεται σε δίκτυο κοινωνικής προστασίας για θύματα κακοποίησης. Στο πλαίσιο της δράσης της απασχολείται σε δημόσια γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης. Η απόφαση της να ασχοληθεί με τα κοινά οφείλεται στην πεποίθηση ότι η πόλη έχει την ανάγκη αλλά και τη δυνατότητα να βελτιωθεί και να ακμάσει. Πιστεύει ότι αυτό θα επιτευχθεί με τις ουσιαστικές και νέες πρακτικές του Γιώργου Σπύρου.

• Καρλή Κωνσταντίνα:
Η Κωνσταντίνα Καρλή είναι Γενικός Ιατρός και διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στο κέντρο της Χαλκίδας. Η ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής είναι η καρδιά της φροντίδας υγείας, αφορά τους πολίτες μιας κοινότητας στο σύνολο της, είτε νοσούν είτε όχι. Η επιθυμία της να ασχοληθεί με τα κοινά πηγάζει από την ανάγκη της προσφοράς στους συμπολίτες της και το όραμα της να αποκτήσει η πόλη τις σωστές βάσεις σε δημοτικά ιατρεία με τις κατάλληλες ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες και ουσιαστική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, καθώς και την ανάπτυξη ενός κοινωνικού μηχανισμού που θα εξασφαλίζει σε κάθε άτομο ένα βιοτικό επίπεδο για τη διατήρηση της ψυχοσωματικής του υγείας του.

• Μαρίνης Απόστολος:
Ο Απόστολος Μαρίνης είναι πατέρας τριών παιδιών, κάτοικος Καλοχωρίου-Παντειχίου και απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη διάρκεια της 40ετούς θητείας του στην Ελληνική Αστυνομία υπηρέτησε σε μάχιμες Υπηρεσίες της Αττικής σε διάφορες θέσεις και βαθμούς, στην Ασφάλεια Προστασίας Επισήμων, ως προϊστάμενος στην Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων σε επιτελική θέση καθώς και στην Δ/νση Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής από όπου και αποστρατεύτηκε. Επί σειρά ετών κατά την ενεργό υπηρεσία του ανάπτυξε συνδικαλιστική δράση σε σωματείο της ΕΛ.ΑΣ του Νομού Αττικής και μετά την αποστράτευση του είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας. Έχει διατελέσει πρόεδρος στον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό σύλλογο Καλοχωρίου, υλοποιώντας δράσεις πολιτιστικού, περιβαλλοντικού & ιστορικού περιεχομένου. Στόχος της συμμετοχής του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές είναι μέσω της συλλογική μας δράσης να επιλυθούν σοβαρά ζητήματα του τόπου μας ώστε ΑΜΕΣΑ να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών μας.

• Μπιτζάκης Αναστάσιος: Ο Αναστάσιος (Τάσος) Μπιτζάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Εργάζεται στον ΔΟΠΠΑΧ του Δήμου Χαλκιδέων. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του ΕΑΠ. Έχει διατελέσει Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Χαλκίδας. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με εθελοντικές δράσεις και με τον αθλητισμό. Το έναυσμα για την ενεργό συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση προέκυψε από την ανάγκη να αναδειχτούν νέοι άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες, σε ένα δημοκρατικό-ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης, όπου θα κυριαρχεί ο διάλογος και η συλλογικότητα. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Μακρίδης Ιωάννης:
Ο Ιωάννης Μακρίδης είναι επιχειρηματίας, παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Εδώ και χρόνια ασχολείται με τα κοινά και ως εκλεγμένος σύμβουλος έχει διατελέσει Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου επί τρεις τετραετίες και μέλος κοινοτικού συμβουλίου Νέας Λαμψάκου για μία τετραετία. Με βασική μέριμνα το συλλογικό και όχι το ατομικό συμφέρον επιθυμεί το καλύτερο για το χωριό του, με τη σωστή αξιοποίηση του και τα κατάλληλα έργα που θα το βγάλουν από την χρόνια εγκατάλειψη και θα το αναδείξουν σωστά.

• Μπουροδήμου Μαρία:
Η Μαρία Μπουροδήμου είναι 20ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα (Δοκός). Σήμερα σπουδάζει "Επιστήμες Υπολογιστών" στο Παν/μιο Κρήτης. Είναι Πανελλήνια πρωταθλήτρια TAEK WON DO και μέλος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Δοκού "Η Άνοιξη". Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος (στο Βασιλικό).

• Ευσταθίου Θανάσης:
Ο Θανάσης Ευστάθιου, 33 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Χαλκίδας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ παράλληλα εργάζεται και στην εστίαση τα τελευταία 10 χρόνια. Στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι η κοινωνικότητα και ο αυθορμητισμός. Χόμπι του τα ταξίδια,οκινηματογράφος και τα extremesports, ενώ εκτιμά ιδιαίτερα το καλό φαγητό. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Καρατζίκης Γιώργος:
Ο Γιώργος Καρατζίκης είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας τροφίμων και εργάζεται ως υπεύθυνος Παραγωγής στον ιδιωτικό τομέα (HQF Μιμίκος). Είναι Γραμματέας του ΔΣ του Α.Ο. Κύζικος Νέας Αρτάκης και ασχολείται αρκετά χρόνια με τον χώρο των υποδομών και Ακαδημιών ποδοσφαίρου. Έχει δύο παιδιά ηλικίας 12 και 28 ετών αντίστοιχα. Πιστεύει ότι δεν αρκεί μόνο η κριτική αλλά χρειάζεται η ενεργός ενασχόληση με τα κοινά για να μπορέσουμε να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε την ζωή και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Πιστεύει ότι αυτό μπορεί να γίνει ΑΜΕΣΑ με αποτελεσματικότητα και δικαιοσύνη από τον Γιώργο Σπύρου, γι’ αυτό και με τιμή αποδέχτηκε την πρόσκληση – πρόκληση, να βοηθήσει το έργο του, θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Άμεσα.

• Δούδαλη – Τσάλλα Κατερίνα:
Η Κατερίνα Δούδαλη - Τσάλλα γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1974, όπου και κατοικεί έως σήμερα .Είναι μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Τσάλλα ιδιωτικό υπάλληλο. Είναι Απόφοιτος Γενικού Λυκείου με πτυχίο πληροφορικής. Εργαζόταν σε δικηγορικά γραφεία, έχοντας την ευθύνη της γραμματειακής υποστήριξης.Η απόφασή της να ασχοληθεί ενεργά με τα δρώμενα της τοπικής δημοτικής αρχής του τόπου μας και να υπηρετήσει τους συνδημότες της, οφείλεται στην πίστη της ότι η Χαλκίδα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και μπορεί να το έχει.

• Καρβελάς Θανάσης:
Ο Θανάσης Καρβελάς είναι οικοδόμος και εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στα Φύλλα τα τελευταία 4 χρόνια. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο. Θέλει να προσφέρει στο χωριό του με τη δημιουργία έργων, όπως παιδική χαρά και αναβάθμιση των πλατειών για όλους.Γι’ αυτό και επέλεξε να συμμετέχει πάλι στις εκλογές. Είναι πατέρας δύο παιδιών. Είναι κάτοικος Φύλλων.

• Τσομώκος Μιχάλης:
Ο Μιχάλης Τσομώκος είναι εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Αυλίδας. Είναι απόφοιτος του τμήματος μαθηματικών του ΑΠΘ. Συμμετέχει ενεργά στα κοινά από το 1998 έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος Αυλίδας επί καποδιστριακού δήμου και Αντιδήμαρχος Αυλίδας Δήμου Χαλκιδέων από το 2011-2013 . Η προσφορά και η εμπειρία του στο χώρο της αυτοδιοίκησης είναι μεγάλη γι’ αυτό και θα είναι μέσα και στις επερχόμενες εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Σπύρου. Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. Κατοικεί στο Βαθύ Αυλίδας.

• Ιορδάνου Στέλιος: Ο Στέλιος Ιορδάνου έχει σπουδάσει Ξενοδοχειακά και Επισιτιστικά Επαγγέλματα στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Πάρνηθα. Συνέβαλε σημαντικά το 2020 στην επαναδραστηριοποίηση του Σωματείου Εστίασης Ευβοίας ‘’Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’, όπου εκλέχθηκε και υπηρετεί ως Γενικός Γραμματέας. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο της Εστίασης - Ψυχαγωγίας & Αναψυχής. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σταματίου και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Το όραμά του είναι η Χαλκίδα να κερδίσει το «Στοίχημα του Τουρισμού» με «Ατμομηχανή» την εγγύτητά της με το παγκόσμιο τοπόσημο, την Αυλίδα, την πλούσια ιστορία της, τα αρχαία ρωμαϊκά, βυζαντινά και οθωμανικά μνημεία, τη γαστρονομική παράδοση, το παραθαλάσσιο μέτωπο και το φαινόμενο του Ευρίπου, τη διασκέδαση και τη πολύ δυνατή αγορά της.

• Κωνσταντίνος Ρόγκας: O Κωνσταντίνος Ρόγκας είναι Λογοθεραπευτής-Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Έχει βασικό τίτλο σπουδών στη λογοθεραπεία, μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην "κώφωση - βαρηκοΐα" και είναι πιστοποιημένος σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού. Έχει επιτελέσει Πρόεδρος του πανελλήνιου συλλόγου λογοπεδικών - λογοθεραπευτών για 10 έτη και τώρα παραμένει ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και υπεύθυνος στην ομάδα πτυχίων και μέλος της επιτροπής συνδικαλιστικών. Η ανάγκη και η επιθυμία του να αλλάξει η εικόνα μιας πόλης που λειτουργεί «εχθρικά» τόσο στους κατοίκους της όσο και στους επισκέπτες της, τον έκανε να εμπλακεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί μέχρι να νιώσει περήφανος για τη Χαλκίδα μας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA