Κύπρος: Συνεχίζεται το μυστήριο με τον θάνατο του 40χρονου Έλληνα - Ελεύθερος αφέθηκε ο Ιρανός συγκάτοικός του που συνελήφθη για δολοφονία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Κύπρος: Συνεχίζεται το μυστήριο με τον θάνατο του 40χρονου Έλληνα - Ελεύθερος αφέθηκε ο Ιρανός συγκάτοικός του που συνελήφθη για δολοφονία (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο του 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιρανός συγκάτοικος του 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης ως ύποπτος για τον θάνατό του 40χρονου Έλληνα αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως αναφέρει το ο ΑΝΤ1 και το MEGA, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία σε βάρος του 38χρονου από το Ιράν που να καταδεικνύουν ότι εκείνος ήταν που έσπρωξε τον 40χρονο από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στον 3ο όροφο όπου διέμεναν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο 40χρονος θέλησε να μπει στο διαμέρισμά του χτυπώντας την πόρτα και αφού ο αλλοδαπός συγκάτοικός του δεν του άνοιξε, επιχείρησε να μπει από τον 2ο όροφο ανεβαίνοντας από ένα παράθυρο στο κλιμακοστάσιο, προς το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Για κάποιον λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, υποχώρησε ένα μάρμαρο και ο 40χρονος έπεσε στο κενό. Ο ιατροδικαστής, που έκανε αυτοψία ανέφερε, πως αν κάποιος είχε σπρώξει τον 40χρονο, η σορός του δεν θα είχε βρεθεί στο συγκεκριμένο σημείο του ακάλυπτου χώρου όπου και βρέθηκε.

Κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατος του 40χρονου ήταν ατύχημα ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το αίτιο που έχασε τη ζωή του ο 40χρονος.

Ο 40χρονος έμενε στο διαμέρισμα με την αλλοδαπή σύντροφό του, τον 38χρονο αλλοδαπό και ακόμη έναν αλλοδαπό με την κόρη του, όπου νοίκιασαν τα δωμάτια.

Είχαν προστριβές μεταξύ τους, ωστόσο δεν έχει προκύψει στοιχείο που να δικαιολογεί έναν φόνο.

Το χρονικό

Ο 40χρονος βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο χώρο κάτω από το διαμέρισμα που διέμενε στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, μαζί με τον αλλοδαπό συγκάτοικό του, στη Λευκωσία.

Ο Ιρανός συγκάτοικος του 40χρονου συνελήφθη, ωστόσο αρνείται οποιασδήποτε εμπλοκή σε αυτή την υπόθεση. Υποστηρίζει πως δεν ήταν αυτός που έριξε τον 40χρονο από το μπαλκόνι πολυκατοικίας όπου διέμεναν.

Πάντως, μαρτυρία της συντρόφου του 40χρονου, που ανέφερε πως είχαν φύγει από διαμέρισμα, εκείνη είχε ξεχάσει κάποια πράγματα και ζήτησε από τον 40χρονο να ανέβει να τα πάρει. Ο 40χρονος δεν είχε κλειδιά και έτσι χτύπησε την πόρτα.

Η σύντροφος του 40χρονου ισχυρίζεται ότι άκουσε κάτι φωνές και διαπληκτισμό μεταξύ του 40χρονου και του συγκάτοικού του, ενώ στη συνέχεια ο άνδρας βρέθηκε νεκρός κάτω από το μπαλκόνι.

Ισχυρίζεται ακόμη η γυναίκα ότι ο αλλοδαπός συγκάτοικος είχαν τσακωθεί με το θύμα για ασήμαντη αφορμή, συγκεκριμένα για μία τηλεόραση.

Ο 40ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ