Μετά την καταγγελία ξένου διαιτητή για δωροδοκία: Ο Κορομηλάς τίθεται εκτός διαιτησίας μέχρι την οριστική διαλεύκανση της υπόθεσης - Ξένοι λειτουργοί θα ερευνήσουν την υπόθεση (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Μετά την καταγγελία ξένου διαιτητή για δωροδοκία: Ο Κορομηλάς τίθεται εκτός διαιτησίας μέχρι την οριστική διαλεύκανση της υπόθεσης - Ξένοι λειτουργοί θα ερευνήσουν την υπόθεση (ΦΩΤΟ)

Εκτός δράσης μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο γύρο από τις καταγγελίες που τον εμπλέκουν σε σκάνδαλο δωροδοκίας θα μείνει ο Έλληνας διαιτητής Ηλίας Κορομηλάς όπως ανακοίνωσε και η Euroleague...

Όπως είναι γνωστό και είχε γράψει και το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ουκρανός διαιτητής, Μικόλα Αμπρόσοφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ξένο μέσο ενημέρωσης, αποκάλυψε τα εξής:

«Αυτό που θα πω μπορεί να εκπλήξει αρκετούς, αλλά έτσι συνέβησαν τα πράγματα: Τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι λαμβάνω μία κλήση από τον πιο διάσημο διαιτητή στην Ουκρανία, τον Μπόρις Ρίζικ.

Μου λέει πως στον τελικό παίζει η Ούνικς, που έχει Έλληνα προπονητή και Έλληνα βοηθό. Τον προσέγγισε (σ.σ. τον Ρίζικ) ο επίσης Έλληνας, Ηλίας Κορομηλάς, ο οποίος ήταν διαιτητής της Euroleague και προσπάθησε μέσω αυτού να έρθει σε συμφωνία μαζί μου. Αν συμφωνούσα, τότε ο Κορομηλάς θα μιλούσε απευθείας μαζί μου για να “κανονίσουμε” για τη νίκη της Καζάν.

Δεν απάντησα τίποτα στον Ρίζικ και μου είπε να το σκεφτώ για 24 ώρες. Αν άλλαζα γνώμη και όλα πήγαιναν βάσει σχεδίου, θα έπαιρνα 10.000 ευρώ.

Μου έδωσε μάλιστα έναν αριθμό Viber για να τηλεφωνήσω μετά το τέλος του ματς.Όλοι ξέρετε το αποτέλεσμα όμως, η Μονακό κέρδισε για 3 πόντους».

Οι δηλώσεις αυτές του Αμπρόσοφ όπως είναι φυσικό κινητοποίησαν την Euroleague, η οποία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει έρευνα και μέχρι την οριστική διαλεύκανση της υπόθεσης ο Έλληνας διαιτητής θα παραμείνει εκτός διαιτησίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καταγγελία ξένου διαιτητή σε συνέντευξη κατά του Έλληνα διαιτητή Ηλία Κορομηλά: «Προσπάθησε να με δωροδοκήσει σε τελικό με 10.000 ευρώ για να σφυράμε υπέρ της μιας ομάδας...» (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ