Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Αυλώνα: Δικηγόρος ο ένας από τους συλληφθέντες για εμπρησμό - Τι δήλωσε και ο αγριεμένος Κικίλιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Αυλώνα: Δικηγόρος ο ένας από τους συλληφθέντες για εμπρησμό - Τι δήλωσε και ο αγριεμένος Κικίλιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε πάνω από τον Αυλώνα και συγκεκριμένα, στη θέση Άγιος Γεώργιος μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (24-08-2023), και έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις κινούμενη απειλητικά προς την Πάρνηθα...

Μέσα σε μόλις 2 ώρες, στην περιοχή το τελευταίο 24ωρο έχουν ξεσπάσει 12 πυρκαγιές, οι οποίες σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια πρόκειται για εμπρησμό λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Κάποιοι αλιτήριοι εμπρηστές βάζουν φωτιές θέτοντας σε κίνδυνο τα δάση, τις περιουσίες και πρωτίστως τις ανθρώπινες ζωές. Στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην περιοχή Αυλώνα, από τις 8 το πρωί έγιναν 9 απόπειρες εμπρησμού: 8 .13. Περιοχή Αυλώνας Πρώτη προσπάθεια, 8.57, Περιοχή Συκάμινο Αυλώνα τρεις προσπάθειες, 9 .47, Περιοχή Συκάμινο Αυλώνα άλλες τρεις προσπάθειες, 10 .51. Βόρεια της Αυλώνας μία προσπάθεια 12 .02 Βόρεια της Αυλώνας, στους πρόποδες της Πάρνηθας, μία προσπάθεια εμπρησμού η οποία πήρε διαστάσεις. Αυτό που συμβαίνει είναι όχι απλά ανεπίτρεπτο, αλλά αισχρό και εγκληματικό. Aναγνωρίστηκε ασημί αγροτικό ημιφορτηγό που πιθανόν εμπλέκεται στα περιστατικά. Γίνονται προσαγωγές υπόπτων. Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, κυρίως η Ελληνική Αστυνομία και πάντως θα κάνουν τα πάντα για να συλλάβουν τους εμπρηστές. Εγκληματείτε ενάντια στη χώρα δεν θα γλιτώσετε, θα σας βρούμε. Θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη...»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο άτομα που έχουν συλληφθεί για εμπρησμό είναι 51χρονος δικηγόρος, ενώ στο όχημά τους βρέθηκαν και σχετικά στοιχεία.

Ο δικηγόρος φέρεται να ήταν παρών τουλάχιστον στις 4 φωτιές. Μάλιστα, κάμερα τον έχει «συλλάβει» να περνάει από δρόμο του Αυλώνα στις 11:45 όταν ξέσπασε η φωτιά στον Άγιο Γεώργιο.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ